« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
ZAPAMTITE

Žene koje treba zaobilaziti u širokom luku

Žena koja je upravo izašla iz veze može biti ludo privlačna svojom krhkom energijom i ponukati vas da je zaštitite i utješite, ali ...

Dobro pripazite kome uletavate
Dobro pripazite kome uletavate (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

zavođenje

,

žene

,

slobodne žene

Muškarci se doživljavaju kao lovci na isti plijen - žene, no kako kaže ona stara - puno je riba u moru, no ne dodaje da ima i onih koje definitivno treba izbjegavati.

Tako, primjerice, žena koja je upravo izašla iz veze može biti ludo privlačna svojom krhkom energijom i ponukati vas da je zaštitite i utješite, no što kad se nakon dva tjedna odluči vratiti bivšem?

Kad malo bolje razmislimo, evo još dva tipa žena koje nisu pogodan cilj: žene koje mrze svoj posao (jer traže nekog tko će raditi za njih, a one trošiti njihov novac) i one koje za sve krive cijeli svijet - kod njih nema ni trunke odgovornosti

>> Žene koje muškarci izbjegavaju >>

Sigurno znate da će muškarci pomahnitati kad ugledaju samu ženu koja na kraju šanka trusi pića jedno za drugim, vjerujući kako se radi o lakom ulovu koji će njihov šarm odraditi bez problema, no takva je žena jedna od pet tipova koje bi trebalo zaobići u širokom luku, tvrdi Men's Health.

Naime, nikad ne znate što joj se dogodilo da to radi, a ona koja to radi stalno iz navike ... bolje nemati posla s njom.

>> Pet tipova žena koje muškarci izbjegavaju u širokom luku >>

Za kraj, evo jedne česte pojave - žena koja je stalno na mobitelu. Takva žena definitivno ne bi trebala biti cilj slobodnom muškarcu, jer niti za njega neće naći dovoljno vremena, ma kako dobar i privlačan on bio. Bilo da stalno radi, bilo da je na Fejsu s frendicama, vi ćete biti samo ukras.

10.12.2015. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh