« Muškarci
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
DRAGA ... :)

Komplimenti koje svaka žena želi čuti

Kako je poželjno ženi koju volite dati barem jedan kompliment dnevno, morate stvarno upregnuti mozak i smisliti nešto što vaša draga želi čuti

Savjeti koje vrijedi zapamtiti
Savjeti koje vrijedi zapamtiti (Arhiva)
Više o

muškarci

,

komplimenti

,

savjeti

Muškarci vrlo često griješe kad su komplimenti u pitanju jer ili ispale nešto pogrešno, ili im je tajming čista katastrofa, pa ne bi bilo na odmet zapamtiti ovih nekoliko lijepih riječi koje možete uputiti bilo kojoj ženi.

Formula uspjeha nije tako jednostavna kako se na prvi pogled čini. Naime, samo polovica žena dobro reagira na komplimente, dok čak 36 posto pripadnica ljepšeg spola pogrešno tumači pohvale upućene njihovom izgledu, tako da je tu potrebno izvoditi prave lingvističke akrobacije kako ne biste odletjeli u prvu kantu za smeće.

Vjerojatno vam je poznato da velik broj žena puno pažnje polaže na tjelesnu težinu, tako da je čak 43% najsretnije kad muškarci daju pohvale njihovoj vitkoj liniji. Tek tri posto manje žena obožava čuti da ima lijep osmijeh, a nakon toga slijede komplimenti o mirisu, kosi, očima i slično.

Tako će, primjerice, 14 posto žena primjedbu o lijepoj šminki shvatiti kao upozorenje da su pretjerale, a pohvale o oblinama obično u ženskom mozgu budu prevedene kao višak kilograma.

E sad, kako je poželjno ženi koju volite dati barem jedan kompliment dnevno, morate stvarno upregnuti mozak i smisliti nešto što vaša draga želi čuti, i to na način koji će ispravno protumačiti.

Naravno, ima nekoliko stvari koje nikako, ali nikako ne smijete nikad izgovoriti ...

Na prvom mjestu je, očekivano, riječ debljina, zatim umoran izgled, neraspoloženost, a usporedite li njen izgled s nekim od njenih roditelja, trebat će vam povelik buket i pozamašna bombonijera da ispravite takvu glupost.

11.12.2015. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh