« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
STVARNO?

Žene nije tako teško usrećiti

Velik broj muškaraca dao bi stvarno svašta da saznaju kako navući osmijeh na lice svoje drage, a evo nekoliko provjerenih načina za to

Možda zvuči teško, ali ...
Možda zvuči teško, ali ... (Shutterstock)
Više o

sreća

,

kako usrećiti ženu

,

muškarci

Sretna žena jednako sretan muškarac, glasi vjerojatno najjednostavnija formula uspješne veze, no to je samo na prvi pogled - muškarci baš i ne razumiju žene, tako da im ni jednostavnost te formule ništa ne znači.

Kako usrećiti ženu? Za početak, u razgovoru preskočite riječi uvijek i nikad, jer osim što nisu točne, djeluju vrlo uznemirujuće. Puno bolji izbor bio bi, recimo, želim, osjećam, ponekad ... Na taj ćete način pokazati da poštujete njene osjećaje i imate razumijevanja za nju. 

Mijenjati svoju dragu nemojte ni pokušavati, jer će to izazvati pogubne posljedice. Sjetite se kako ste vi reagirali kad je ona pokušala promijeniti vas, pa će vam sve biti jasno.

Što treba ženama? Pažnja, dečki, pažnja ... no što to znači? Sigurno ne da joj stalno dijelite komplimente, već da je pozdravite kako treba kad dođete kući loše volje. Ponekad je dovoljan i samo jedan pogled i osmijeh da joj date do znanja kako vam je drago što je tu s vama.

Ako ste možda posumnjali - žene vole kad su njihovi muškarci snažni i na njih se može osloniti. Kako joj to pokazati? Jednostavno, svaku igru koju igrate kad vas gleda grizite kao da vam je zadnja i igrajte na pobjedu, a kad trebate reagirati da bi zaštitili nju ili obitelj, budite goropadni i glasni. 

Naravno, vrijedi se i nasmijati njenim šalama, makar nisu uvijek uspjele. Tako ćete joj dati do znanja da je podržavate i poštujete, što vrijedi više od svih buketa cvijeća i parfema koje ćete kupiti.

I na kraju - budite bliski, mazite se i pokažite osjetljivost na njene probleme. Vaši su veliki, no i njeni su jednako tako veliki za nju, ma koliko oni vama izgledali čudni ili nevažni

08.12.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh