« Muškarci
objavljeno prije 11 godina
PAŽNJA!

Ženama se više sviđaju neobrijani muškarci

Ako ste od onih koji se briju svako jutro, a ne ide vam baš sa ženama, razmislite još jednom prije nego što uzmete brijač

Petodnevna brada je tu, fali samo Testarossa
Petodnevna brada je tu, fali samo Testarossa (Screenshot)
Više o

muškarci

,

privlačnost

,

brada

,

petodnevna brada

,

neobrijan

Don Johnson je mamio ženske uzdahe u Porocima Miamija, a muškarci su mu zavidjeli na komadima koje je bez problema osvajao. I eto, znanstvenici su krenuli u potragu za razlogom, a ustanovilo se da se radi o petodnevnoj bradi.

Prema rezultatima istraživanja, razina privlačnosti muškarca raste zajedno s bradom, a vrhunac dostiže kad je brada neobrijana pet dana, baš kako je legendarni Don to nosio u popularnoj seriji.

Istraživanje je provedeno na više od 500 osoba, 177 heteroseksualnih muškaraca i 351 ženom, a pokazivali su im slike deset muškaraca s četiri različite duljine brade: svježe obrijan, petodnevna brada, desetodnevna brada i puna brada. 

Ocjenjivala se svaka slika po muževnosti, zdravlju, roditeljskim sposobnostima i privlačnosti. Rezultati su pokazali da su puna brada i svježe obrijani jednako slabo atraktivni, a petodnevna je brada privukla uvjerljivo najviše pozornosti. 

26.04.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh