« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
HE HE

Zašto se žene pale na mlađe frajere?

Na svakom koraku čuje se ona kako je mlađe slađe. Misle li tako i oni kojima svi plaču na ramenima?

Zašto je mlađe slađe?
Zašto je mlađe slađe? (Arhiva)
Više o

žene

,

mladi muškarci

,

mlađi frajeri

Što starijim ženama pruža puno mlađi frajeri? Iako će mnogi na prvu reći da je korist isključivo seksualne prirode, to i nije najveća prednost. Stručnjaci kažu kako je puno važniji osjećaj obožavanja.

Na svakom koraku čuje se ona kako je mlađe slađe. Misle li tako i oni kojima svi plaču na ramenima?  

"Studije kažu da je mlađe slađe. Postoji jedna studija koja kaže da 34 posto žena između 40 i 69 je imalo mlađeg muškarca. Zapravo, ta statistika pokazuje da smo se i tu izjednačile sa muškarcima", pojasnila je psihoterapeutkinja Iva Stasiow.

"Generalno govoreći, kada biramo mlađeg partnera, što se zapravo odnosi i na muškarce kada biraju mlađe partnerice, dobivamo ipak neki dokaz da smo moćnije, ljepše, vitalnije", dodala je psihologinja. 

Međutim, psihologija je demantirala mišnjenje kako žene biraju mlađe muškarce jer su izdržljiviji i spretniji pod plahtama.

"Seks je ovdje sporedan faktor kada žena odlučuje hoće li naći mlađeg muškarca ili ne. To je zabluda", potvrdila je Iva Stasiow.

Čini se da za punjenje baterija itekako dobro dođe mlađi frajer! Razlika sve do 20 godina je podnošljiva.

"Žene, kada biraju mlađe muškarce,  obično su one koje se osjećaju  emocionalno stabilno, ekonomski nezavisne i ne traže muškarca zbog status ili siguirnosti, već da bi ostvarile romansu - prijateljski odnos intimu ili zabavu", pojasnila je psihoterapeutkinja Iva Stasiow. 

Puno toga čini se nude mlađi muškarci. Treba se samo odvažiti i probati. Godine nam nikako ne bi trebale biti razlog za odbijanje veze s nekim tko nam se doista sviđa.

13.06.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh