« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
BAŠ TAKO

Muške gluposti koje izluđuju žene

Muškarci pokušavaju i pomoću romantike manipulirati ženom, no žene sve češće to osvještavaju i nazivaju takva ponašanja 'linijom manjeg otpora

Žene na neke stvari polude
Žene na neke stvari polude (Arhiva)
Više o

muškarci

,

loše navike

,

manipulacije

Muških je grijeha u vezi ili braku puno, barem ako pitate žene, jer baš svaka ima svoje granice zbog kojih je čupala kosu u nevjerici - da njezin muškarac doista može baš tako griješiti?!

Žene, primjerice, zamjeraju svojim partnerima da ih doživljavaju kao dadilje i domaćice. Biti majka umjesto partnerice, svakako nije uloga koju žena želi preuzeti na sebe.

Stoga, Belić savjetuje da se žene prestanu ponašati kao majke i skrbiteljice.

Često pokušavaju i pomoću romantike manipulirati ženom, no žene sve češće to osvještavaju i nazivaju takva ponašanja 'linijom manjeg otpora'.

"Većina muškaraca se tim činom želi iskupiti za stavri koje nisu napravili, ali i za par mjeseci unaprijed. Eto, bio sam romantičan i takav mogu biti i zapamti ovaj dan molim te i ponovno jednom ću ti kupiti ružu ili ti pokazati da mogu biti romantičan", obrazlaže muški način razmišljanja Sandro Belić.

Zato, dragi frajeri, želite li biti romantični više od jednom na godinu, svakako pazite da svoju ženu ne podcjenjujete, da je slušate i razumijete. Svakako joj pomažite i podijelite s njom kućanske poslove, jer ona nije vaša sluškinja. Ona ima svoje stavove, razmišljanja i osjećaje koje želi podijeliti s vama. Nikako nemojte biti nasilni, niti fizički niti verbalno jer preko toga se ne prelazi.

Jer, trebate znati jednu stvar - žene jako dobro znaju kako stvari funkcioniraju ....

19.06.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh