« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ZAPAMTITE

Tri stvari koje žene očekuju od muškaraca

Muškarci se često pitaju što zapravo žene žele od njih, pa evo vam jasnog i jednostavnog odgovora - radi se o ove tri stvari koje su sve samo ne komplicirane

Ima li on ono što treba?
Ima li on ono što treba? (Arhiva)
Više o

muškarci

,

veza

,

što žene žele

Što žene žele? Iako od ovog pitanja velik broj muškaraca odmah dobije glavobolju, situacija u stvarnosti nije niti izbliza toliko drastična - žene zapravo traže samo tri osnovne stvari koje će im dati do znanja da su pronašle pravog muškarca za sebe.

Podrška - muškarac svoju dragu podržava uvijek i svugdje, pa makar to značilo i da se mora nositi s njenom tvrdoglavošću - ako ona želi glavom kroz zid, njegovo je mjesto iza nje kako bi mogao reagirati u trenu u slučaju da ona ipak odluči odustati ... i riješi stvar.

Prihvaćanje - ako muškarac stvarno želi ženu, treba je prihvatiti sa svim njenim dobrim i lošim stranama, bez pokušaja mijenjanja njezinog karaktera ili ponašanja. Samo tako može se ostvariti kvalitetan odnos međusobnog razumijevanja i uvažavanja.

Samopouzdanje - linija između samopouzdanja i bahatosti prilično je tanka i prepoznaju je stvarno samo pravi muškarci, držeći se uvijek na pravoj strani. Uz takvog muškarca žene se osjećaju sigurno i zaštićeno, stoga, poradite na tome.

Eto, nije tako teško, slažete li se?

11.06.2016. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh