« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
ZA DEČKE

Zašto ne želi na drugi izlazak s vama?

Pitate li se zašto vas nakon prvog izlaska izbjegava, možda ste učinili neku od uobičajenih pogrešaka

Ne govoriti o seksu, bivšima...
Ne govoriti o seksu, bivšima... (FreeDigitalPhotos)
Više o

ljubav

,

ljubavni sastanak

,

ljubavni savjeti

,

prvi izlazak

Djevojka ne želi ponovno izaći s vama nakon prvog sastanka, a vi mislite da je sve prošlo super. Ipak pokušajte preispitati jeste li učinili jednu od ovih uobičajenih pogrešaka koje će definitivno ohladiti partnericu od želje da s vama započne nešto ozbiljnije. 

Ne govorite o seksu. Pogotovo ne na prvom sastanku. Samouvjerene žene ne žele da ih se promatra kao seksualne objekte. Ne radi se o tome da one ne vole seks, naprotiv, većina njih obožava seks. Samo nemojte pričati o prethodnim seksualnim uspjesima na prvom sastanku. Dajte si vremena da upoznate osobu sa kojom ste izašli. Žene se žele svidjeti zbog njihove inteligencije, dobrote, kreativnosti i duhovitosti. Naravno, pokažite im da vas fizički privlače, samo pazite da pozornost ne bude isključivo na tome.

Nemojte biti negativni. Žene ne vole kad im na sastanku pričate o tome kako je vaš život loš. One će suosjećati s vama, ali osjećat će se loše ukoliko se vaša priča, koliko god da je tužna, pretvori u svakidašnju jadikovku. Normalno je da imate problema, ali za prvi sastanak stvarno je potrebno malo pozitivnog razmišljanja.

Izbjegavajte priče o bivšima. Koliko god da vam je prethodna veza bila užasna, npr. izbacila vas je iz kuće, ostavila bez novca, uzela je djecu... žene to jako dobro razumiju, ali na prvom sastanku ne žele o tome slušati. Njih zanimaju vaši snovi i strasti i to je ono što žele čuti. Na prvom sastanku ostanite u sadašnjem vremenu i puno ćete više uživati. 

Budite pristojni. Ukoliko ste neljubazni prema konobaru, djevojci koja prodaje cvijeće ili bilo kome drugom tijekom vašeg prvog izlaska, vjerojatno nećete dočekati drugi izlazak. Takvo ponašanje, bez obzira na razlog, nije prihvatljivo i žene će suditi o vama na osnovu toga. One žele biti u vezi sa osobom koja je brižna, dobra i topla. Pokažite joj vaše dobre strane i nećete imati razloga za brigu.

Ono što je bitno jest činjenica da je prvi dojam jako važan. Ukoliko želite sjajnu vezu s posebnom djevojkom, morate se jako potruditi, ništa vam samo neće pasti u krilo.

26.03.2013. 12:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh