« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
VJEČNI DJEČACI

Pet znakova da vaš muškarac nikad neće odrasti

Koliko god se vi trudili i trudili, kod nekih muškaraca naprosto ništa što činite neće pomoći. Donosimo vam nekoliko znakova da je i vaš frajer jedan od "vječnih dječaka"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

muškarci i žene

,

što muškarci žele

,

ljubavne veze

,

seksualni partneri

,

vječni dječaci

U svakoj vezi postoji razdoblje prilagodbe. Oboje učite s čime se sve možete i ne možete nositi te što je ono bez čega naprosto ne možete živjeti. Nema ničeg lošeg u povremenom blagom „gurkanju" partnera kako biste dobili ono što želite. S druge strane, kod nekih muškaraca naprosto ništa neće pomoći. Donosimo vam nekoliko znakova da je i vaš frajer možda jedan od takvih.

1. Predigra? Što je to?

Vremena u kojima on masturbira u svom krevetu ili pred računalom na svoju pozamašnu zbirku pornografskih slika i filmova davno su iza njega, ili bi barem trebala biti. Vi ste ljudsko biće sa stvarnim potrebama. Ukoliko vaš frajer odmah prelazi na „glavnu stvar" kad je vođenje ljubavi u pitanju i čini sve kako bi što prije sve bilo gotovo, to naprosto znači da još uvijek nije odrastao i shvatio da prosječnoj ženi jednostavno treba puno više od toga.

2. Planiranje? Kakvo planiranje?

Dok nije imao vas takve mu je stvari radila mama, a danas ste vi njegov kalendar. Vi ste osoba koja ga treba podsjećati na sve dogovore, rezervacije i sastanke. Da se razumijemo, on vam je uglavnom do groba zahvalan zbog toga, ali upravo je to ono što vas i jedno i drugo ukopava još dublje. Zbog pohvala i lijepih riječi vi nastavljate razmišljati umjesto njega, dok on tu situaciju naprosto iskorištava dok god može. Nažalost, takvo ponašanje nije ono što čini odraslog muškarca.

3. Udri brigu na veselje!

On je tip kojeg ništa ne može izbaciti iz takta i koji ni o čemu ne brine. Vas je pokosila gripa ili ste uganuli gležanj, a on mrtav-hladan naglas zaključuje kako u kući nema ništa za jesti. Računi stoje neplaćeni, suđe se gomila u sudoperu, a lokva koju je napravio u kupaonici još uvijek se nije osušila. Sve dok vi nešto konačno ne učinite.

4. Kako to misliš, nemamo novaca?

Važan dio odrastanja jest shvaćanje kako se odrasla osoba ponekad mora žrtvovati - poput odustajanja od godišnjeg odmora dok kasnite s nekoliko rata kredita. Ukoliko je i vaš partner jedan od onih koji misle da mu činjenica da iznaprosječno zarađuje omogućava da se ponaša potpuno neracionalno kad su u pitanju novci, dobro razmislite želite li biti s takvim tipom jednom kad stvari postanu doista teške.

5. Ali draga, tvoji su roditelji tako dosadni..

Na muci se poznaju junaci. Makar ta muka bila i večera s vašim roditeljima, vaš muškarac više nije 13-godišnjak koji ima pravo napraviti scenu jer mu je dosadno. Isto tako, ne smijete mu tolerirati ni zujanje pogledom po prostoriji, kao niti gledanje na sat svakih dvije minute. Svaka odrasla osoba mora pokazati barem minimum pristojnosti i zainteresiranosti za ljude u čijem se društvu nalaze na nekakvom društvenom događaju. Ukoliko je i vaš muškarac jedan od onih koji postane iznimno naporan svaki put kad ga izvučete iz sigurnosti vaše dnevne sobe, to nažalost samo govori da je još uvijek nezreo.

22.03.2013. 12:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh