« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
LOL

Zašto muškarci lažu?

Razlozi iz kojih muškarci lažu mogu se činiti čudnima, no njihovom mentalnom sklopu potpuno su logični

Muškarci lažu bez nekog pametnog razloga
Muškarci lažu bez nekog pametnog razloga (Arhiva)
Više o

muškarci

,

laganje

,

bijele laži

,

nevažne laži

Dobar dio muškaraca ne vidi ništa loše u laganju, a uz to niti ne misle da bi takvim ponašanjem narušili povjerenje u vezi, pa će to napraviti bez nekog specijalno pametnog razloga, iz čiste ljenosti.

Recimo, muškarci će laž preko usta lako prevaliti ako misle da je predmet laži potpuno nevažan. Smislit će na brzaka bilo što samo da se toga riješe, a male laži za muškarca su sve što njima nije važno.

Još je gora situacija kad pomisle da bi istina mogla pogoršati situaciju i, na bilo koji način, njima ugroziti mir i spokoj. Tada misle da bi žena mogla sve krivo shvatiti ako čuje istinu i laž je već na putu.

Šutnja je nekad najbolje rješenje u umu muškarca, jer misle da ako se o problemu ne razgovara, on nestaje sam od sebe nakon nekog vremena. Zapravo, odlažu istinu sve dok ne smisle rješenje i prezentiraju ga kao gotov stvar.

Ponekad logika postaje čudnovata, pa misle da će na neki način laž promijeniti budućnost na bolje, pa tako izbjegavaju svađu u sadašnjosti kao zalog imaginarne svijetle budućnosti.

Za kraj, nije rijetkost da muškarci misle da istina jednostavno nije dovoljno dobra, tj. neće ih predstaviti u dovoljno dobrom svjetlu pa neće biti privlačni drugom spolu.

Sve u svemu, ljenost vlada muškim umom, ponekad, pa i ako ga ulovite u laži, razmislite o ovome

06.12.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh