« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
LOOL

Četvrtina žena ne voli prijatelje svog partnera

Značajan broj žena misli da su prijatelji njenog partnera hrpa besprizornih likova koji kvare njenog dragog, pokazalo je istraživanje

Služe li prijatelji samo za oblokavanje?
Služe li prijatelji samo za oblokavanje? (FreeDigitalPhotos)
Više o

nogomet

,

piće

,

žene

,

prijatelji

,

muškarci

,

loše društvo

Stereotip o problematičnim muškim prijateljima i dalje nesmetano živo, pokazalo je istraživanje koje je pokazalo da žene obično na prijatelje svog partnera gledaju kao na gomilu bučnih likova koji se prave važni i loše utječu na njihovog partnera.

Štoviše, u iscrpnim odgovorima na anketu žene su najčešće odgovarale da se partnerovi prijatelji obično ponašaju kao tinejdžeri koji pričaju glupe šale, a svaka deseta ih smatra kamenom spoticanja u vezi. 

Skoro 16 posto žena pokušava spriječiti svoje jače polovice u druženju s nepoželjnim prijateljima, dok trećina redovno smišlja izgovore kako se ne bi družili s njima. Što je još gore za prijatelja, tek 5 posto žena ima problema samo s jednim prijateljem, dok ogromne tri četvrtine ne vole većinu prijatelja svog muškarca.

Žene u principu smatraju da se njihovi partneri vrate barem deset godina unazad nakon druženja s prijateljima jer su prosti, mijenjaju teme razgovora i prave se važni, kaže glasnogovornik projekta 2 Guns koji je nastao po uzrou na istoimeni film. Upravo su oni odgovorni za ovo istraživanje koje su proveli na 2 tisuće žena u vezama.

Svaka deseta žena je zabranila partneru da se viđa s prijateljima jer ih ne može smisliti, no ipak većina žena nema problema s druženjem s prijateljima za posebne događaje poput blagdana i rođendana. 

08.12.2013. 14:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh