« Život
objavljeno prije 9 godina
MMM

Zašto je pametno spavati gol?

Spavate li goli ili u pidžami? Možda vam je pitanje malo previše osobno, no ako pročitate ove argumente, pidžame će brzo postati krpe za prašinu ...

Odjeća vam je definitivni višak
Odjeća vam je definitivni višak (Shutterstock)
Više o

spavanje

,

san

,

pidžama

,

spavanje bez odjeće

,

spavati gol

Spavati gol sjajna je stvar, jer osim što imate osjećaj potpune slobode i ništa vas ne sputava, imate mogućnost dodirivati partnera kožom, a ne pidžamom što će i jednom i drugom biti nevjerojatno seksi.

Naravno, ljudima koji tako spavaju seksualni je život neusporedivo bogatiji od onih koji spavaju u pidžamama jer su prisniji s partnerom, što donosi osjećaj sreće, snižava tlak i osjećaj tjeskobe.

>> Zašto treba spavati gol >>

Ujedno, spavati gol znači i spavati kvalitetnije, jer niža temperatura tijela donosi dublji san, a da ne govorimo o tome koliko će vaše genitalije biti sretne što napokon i one mogu udahnuti malo zraka.

S praktične strane, testisi će biti hladniji što je dobro za zdravlje spermija, a vagina će biti manje vlažna i otpornija na infekcije.

>> Spavajte goli, dobro je za vas >>

Koža će također biti u prilici nesputano disati, pa ćete imati manji rizik od dobivanja kožnih bolesti, tako da je bolje rješenje od pidžame uvijek jedna dodatna deka za one zimogroznije.

16.05.2015. 22:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh