« Život
objavljeno prije 9 godina
MA DA?!

Kako krvna grupa određuje karakter

Ako pitate Japance, krvna grupa ima velike veze s karakterom, i to tolike da oni redovito objavljuju horoskope vezane na krvnu grupu

Kakve veze ima krvna grupa s karakterom?
Kakve veze ima krvna grupa s karakterom? (Shutterstock)
Više o

horoskop

,

karakter

,

krvna grupa

,

krvna grupa A

,

krvna grupa AB

,

krvna grupa 0

,

krvna grupa B

Krvna grupa određuje mnoge stvari u funkcioniranju našeg organizma, no ako pitate Japance, ima puno veze i s našim karakterom - utječe na emocionalno stanje, posao i život. 

U Japanu je uobičajeno objavljivati horoskope koji se baziraju na krvnoj grupi, a nije rijetkost da se na taj način procjenjuju i političari.

Na Zapadu je jedno vrijeme dijeta bazirana na krvnim grupama bila popriličan hit, a i dalje ima dosta velik broj sljedbenika, pa da vidimo kakve to karakteristike osobnosti povezuju s krvnom grupom

Krvna grupa A - u slučaju da imate krvnu grupu A-, vi ste prilično nervozna i napeta osoba čija je glavna karakteristika tvrdoglavost, dok A+ karakterizira kreativnost, odgovornost i osjetljivost.

Krvna grupa B - B- krvna grupa zajednička je ljudima koji su neodgovorni, nepredvidivi i sebični, dok su oni s B+ upravo obrnutog karaktera - aktivni, kreativni i samostalni.

Krvna grupa AB - AB- karakterizira u prvom redu neodlučnost i zaboravnost, dok oni s AB+ mogu reći da su racionalni i smireni.

Krvna grupa 0 - 0- ukazuje na arogantne, ljubomorne i tvrdoglave ljude, dok su oni s 0+ društveni, nesebični i plemeniti.

Sviđa li vam se rezultat?

17.05.2015. 11:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh