« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina
NAGRADE

Volkswagen je najinovativniji proizvođač automobila

Volkswagen koncern uspio je ostvariti veliku prednost na 12. dodjeli ove nagrade, a u evaluaciji je sudjelovalo 19 automobilskih koncerna i 60 marki proizvođača

Volkswagenu prestižna nagrada
Volkswagenu prestižna nagrada (Automania)
Više o

Volkswagen

,

AutomotiveINNOVATIONS 2017

Volkswagen je najinovativniji automobilski koncern, što potvrđuje nagrada AutomotiveINNOVATIONS 2017.

Ovu poznatu nagradu svake godine dodjeljuje Center of Automotive Management (CAM) u suradnji s revizorskom i konzultantskom tvrtkom PricewaterhouseCoopers (PwC). Volkswagen koncern uspio je ostvariti veliku prednost na 12. dodjeli ove nagrade, a u evaluaciji je sudjelovalo 19 automobilskih koncerna i 60 marki proizvođača.

Za dr. Ulricha Eichhorna, voditelja odjela za istraživanje i razvoj Volkswagen koncerna, priznanje za „najinovativniji automobilski koncern" predstavlja važnu potvrdu dugoročne poslovne strategije i strategije u vezi s proizvodima: „Mi u Volkswagen koncernu želimo ubrzati i utjecati na prelazak u novo doba mobilnosti. Zbog toga povećavamo kako brzinu tako i investicije u ova važna inovacijska područja digitalizacije i automatizacije te stoga provodimo reorganizaciju. Na taj će način Volkswagen koncern napredovati iz proizvođača automobila u pružatelja usluga mobilnosti."

Više pročitajte na portalu Automania.hr

13.05.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh