« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
NOVOSTI

Volkswagen Beetle Dune Concept

Novi adut VW-a premijerno je pokazan na autosalonu u Detroitu - serijska verzija off-road Bube mogla bi doći na tržište već 2015. godine

Volkswagen Beetle Dune Concept stiže sljedeće godine?
Volkswagen Beetle Dune Concept stiže sljedeće godine? (Automania)
Više o

Volkswagen Beetle Dune Concept

,

serijska proizvodnja

Volkswagen je na NAISA autosalonu u Detroitu, koji se održava od 13. do 26. siječnja 2013. godine, premijerno pokazao studiju Volkswagen Beetle Dune Concept.

Premda se mnogima dopala, Beetle Dune za sada ne možete još voziti po asfaltu i izvan njega, jer se radi o konceptnom automobilu, ali prema nekim naznakama iz VW-a postoje veliki izgledi kako će ovaj koncept možda kao serijski model doći na tržite već tijekom 2015. godine.

Volkswagen Beetle Dune Concept je u biti off-road Buba, doduše više izgledom, nego off-road tehnikom i mogućnostima, pa je u odnosu na normalnu cestovnu verziju new Beetle koja je u prodaji, po oprobanom receptu dobila 'terenske' detalje.

Novi su odbojnici, alumijijski naplatci od 19 cola, dodatni zaštitni elementi, za 5 cm je povećan razmak karoserije od tla, stavljen je XDS diferencijal, interijer je dvobojan, a nešto je duža i šira (oko 4,8 cm) od standardnog modela.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

23.01.2014. 09:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh