Život
LIJEPO

Savjeti i ideje za ukrašavanje stola božićnim zvijezdama

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Bilo da se radi o kavi tijekom adventa, večeri uz svijeće ili božićnom ručku, s ljubavlju uređen stol važan je dio svake prigode - na kraju krajeva, ipak oči prve ogladne. Božićne zvijezde… više »

COOL

41% Europljana priznaje svoje majke kao skrivene junakinje

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Globalni tehnološki brend HONOR ovih je blagdana pokrenuo dirljivu inicijativu usmjerenu na slavljenje duha nesebičnosti koji je sveprisutan diljem Europe u ovo doba godine. Prije… više »

HE HE

Seks trendovi koji će nas uvesti u prvu ‘’normalnu’’ godinu

objavljeno prije 7 mjeseci

Prema svim našim predviđanjima za 2023. godinu, seks trend koji je dominirao bio je onaj koji nas je vratio u život prije 2020. godine. Pandemija je otežala izlaske, ali kako svijet… više »

COOL

Gadgeti koji pomažu ostvariti ciljeve

objavljeno prije 7 mjeseci

Nedavno objavljeno istraživanje - HUAWEI Health Survey - pružilo je uvid u navike europskih korisnika pametnih nosivih uređaja, te pokazalo da više od 50% ispitane opće europske… više »

SAVJETI

Kako ekonomski preživjeti blagdane

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Blagdansko razdoblje donosi radost, obiteljsku povezanost i toplinu, ali i povećane financijske izdatke. Kako biste izbjegli stres oko troškova, pametno upravljanje financijama ključno… više »

OPA! ;)

Odmotajte AOC-ov ultimativni Gamer's Gift vodič

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Ove blagdanske sezone istražite pikseliziranu avanturu osmišljenu za različite osobnosti gamera. Otkrijte idealnog tehnološkog suputnika namijenjenog za natjecateljskog… više »

ZZZZ

Tri najbolja položaja za ugodan san u paru

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Dijeljenje kreveta s partnerom može donijeti mnogo radosti, ali ponekad i izazova, posebno kada je riječ o pronalaženju savršenog položaja za udoban san. Ovaj članak istražuje tri… više »

COOL

Odaberite pravi dar za tehno-geeka

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Dolazi vrijeme darivanja, a pronalaženje savršenog božićnog poklona ponekad se pretvori u pravi izazov. Baš poput pahulja, svaka je osoba jedinstvena te je pronalaženje… više »

BLAGDANI

Huawei vam popravlja blagdane

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Huawei će ovog prosinca održati niz interaktivnih radionica kako bi korisnicima predstavili najzanimljivije funkcije Huawei pametnih uređaja te im pokazali kako putem pametnog telefona… više »

POKLONI

Po poklonu se Božić poznaje

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Došlo je i to vrijeme kada su nam svima na pameti pokloni, blagdanska trpeza i uživanje u druženjima, a kada to sve prođe onda ćemo zbrajati manjke u novčanicima i viškove na… više »

RECENZIJA

Huawei P60 Pro - recenzija sjajnog uređaja

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Huawei P60 Pro je jedan od telefona koji nas je ove godine možda i najviše iznenadio, jer nism očekivali da će se promijeniti toliko stvari u odnosu na P50. No, krenimo od početka -… više »

ZIMSKE MUKE

Kako niske temperature utječu na menstrualne bolove

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Dok zima postaje hladnija iz dana u dan, mnoge osobe, posebice one koje imaju menstruaciju, bore se s neočekivanim izazovima. Osim očigledne borbe sa snijegom i niskim temperaturama, postoji… više »

PLAĆATE?

Najsigurniji modeli plaćanja

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Kada je riječ o odabiru određenog načina plaćanja, nisu sve opcije jednake kada je riječ o sigurnosti. Najsigurniji načini plaćanja Kreditne kartice ostaju jedna od najsigurnijih opcija… više »

WOW

Huawei na eventu u Dubaiju predstavio nove proizvoded

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Huawei je 12. prosinca u Dubaiju održao event pod nazivom "Creation of Beauty" gdje su predstavljeni brojni novi uređaji i koncepti od kojih bi izdvojili vizualno inovativne HUAWEI FreeClip… više »

ZDRAVLJE

Šlajm – uzroci i kako ga se što brže riješiti

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Vrijeme je prehlada i infekcija. Uz njih redovito dolazi i vrlo neugodno stvaranje sluzi u grlu i plućima koje nas tjera na kašalj. Na njemačkom jeziku se ta sluz naziva schleim, a mi… više »

skrolaj na vrh