« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
VJEČNA DILEMA

Volite li mlađe ili starije žene?

Ne postoje pravila po kojima ćete znati što vam bolje odgovara; presudni su motiv i osjećaji

Koje su vam draže
Koje su vam draže (Arhiva)
Više o

sex

,

seks

,

veze

,

žena

,

starije žene

,

mlađe žene

Neki predstavnici muškog spola inspirirani su starijim ženama, a neki mlađima. U svakom slučaju postoje prednosti i nedostatci. Kada kažemo mlađe žene ne mislimo na maloljetnice već na mlade djevojke koje razumiju koncept spolnosti. U nastavku pročitajte o razlikama između mlađih i starijih predstavnica ljepšeg spola i o tome možemo li te razlike vidjeti kao prednosti ili kao nedostatke.

Tijelo

Može se reći da su tijela mlađih žena ljepša nego kod žena starije životne dobi, ali to danas možemo prije uzeti kao stereotip nego kao apsolutnu istinu. Starije žene znaju da moraju raditi na svom tijelu kako bi ostalo u dobroj formi; zdravom prehranom, tjelovježbom, kozmetikom, a ponekad i estetskom kirurgijom. Zato se nemojte iznenaditi ukoliko starija žena ima bolje tijelo od neke vaše mlađe kolegice. Mlade žene se možda previše oslanjaju na svoju mladost i ponekada zaborave brinuti o svom tijelu što ih dovodi do prekomjerne težine i mlohavosti.

Seks

Možda vas privlače slike iz pornografskih filmova u kojima se studentice veselo prepuštaju svim seksualnim radostima. U realnosti to često izgleda potpuno drugačije. Mlađe žene u krevetu imaju manje iskustva, a neke vjerojatno privlači uloga učitelja. Nakon nekog vremena ta vam uloga može ići na živce jer ćete se i vi u jednom trenutku htjeti prepustiti svim čarima seksa. Mlade žene imaju energije i spremne su na cijelonoćni seks. S druge strane ukoliko se odlučite na stariju ženu, budite spremni na to da ona zna što hoće, koliko hoće i kada hoće te da ćete se skupa s njom moći nesputano prepustiti strastima. Od nje ćete i sami sigurno puno naučiti.

Iskustva iz prošlih veza

Starije žene sigurno su u svom životu imale iskustva u vezama; pozitivnih i negativnih. Činjenica da je ušla s vama u avanturu i moguću vezu može značiti da se upustila u to jer joj je zadnje iskustvo bilo negativno pa se želi okušati s nekim mlađim. Vjerojatno ćete greške koje je počinio vaš prethodnik morati ispravljati vi. Starije žene sigurno neće uletjeti u avanturu s bilo kojim i bilo kakvim muškarcem dok mlađe žene lakše ulaze u avanture i nisu opterećene što će biti u budućnosti u tolikoj mjeri kao starije. Ukoliko samo želite avanturu vjerojatnije je da ćete za to naći mlađu ženu.

Interesna područja

Vaši će vas prijatelji sigurno pitati o čemu pričate sa djevojkom deset godine mlađom od vas. Upravo to ponekad može biti problem - ako nemate o čemu razgovarati. Izlazite na potpuno različita mjesta, imate potpuno drugačiji glazbeni i filmski ukus i vaš se radni dan potpuno razlikuje od njenog. U svakom slučaju veza ili avantura s mlađom ženom može biti vrlo uzbudljiva Možete naučit sasvim nove stvari o popularnoj kulturi. Ukoliko su vam draži duboki razgovori, puni razumijevanja i pametnih savjeta više ćete uživati u društvu starije i zrelije žene.

Naravno nema pravila po kojem ćete znati hladne glave što vam više odgovara. Na kraju će ipak odlučiti vaši osjećaji. I da, ne obazirite se puno na to što misle drugi.

26.12.2012. 21:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh