Život nema prethodne stranice
SAVJETI

Ljeto u planinama - odlična ideja

objavljeno prije 7 sati i 52 minute

Temperature su podnošljivije, priroda nestvarno lijepa, nema gužvi, ali itekako ima doživljaja - oni kojima „more, plaža i cijeli dan klima" nije idealna opcija, dobro znaju… više »

FORA

HONOR Magic V3 i Guinnessov izazov

objavljeno prije 10 sati i 23 minute

Jedan od najpoznatijih influencera na platformi YouTube, SuperSaf, već je istražio revolucionarne tehnologije koje čine HONOR Magic V3 najtanjim preklopnim telefonom na tržištu. Ne… više »

SAVJETI

Kako otvoriti tvrtku, napraviti je profitabilnom i prodati?

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Otvaranje uspješne tvrtke i njezina prodaja predstavlja izazovan, ali vrlo ostvariv cilj za poduzetnike. Ključni elementi koji vode do uspjeha u ovim poslovnim poduhvatima uključuju… više »

WOW

Huawei lokalno predstavio novi MatePad 11.5"S tablet s PaperMatte zaslonom

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Nakon uspješnog predstavljanja flagship uređaja poput pametnog sata Watch Fit 3 i pametnih telefona serije Pura 70, Huawei se na lokalno tržište vraća i sa novom serijom tableta… više »

COOL

Preporučujemo idealne odmore za vaše četveronožne prijatelje

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

U čast prijateljstvu i odanosti koje nam pružaju psi, 26. kolovoza obilježava se Međunarodni dan pasa. Priuštite im nezaboravnu avanturu u obliku odmora za kućne ljubimce da biste im… više »

DAN OPUŠTANJA

Proslavite Dan opuštanja: stavite sebe na prvo mjesto

objavljeno prije 2 dana

U našem ubrzanom svijetu, odvojiti vrijeme za sebe nije samo luksuz - ono je neophodno za održavanje ravnoteže, smanjenje stresa i njegovanje cjelokupnog zdravlja. Intimina istražuje… više »

SJAJNO

Što HONOR predstavlja na IFA-i?

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Globalno predstavljanje najnovijeg preklopnog telefona i AI tehnologije održat će se 5. rujna 2024. u 14 sati u HALI 6.2 B, na pozornici Inspiration. Na ovom događaju bit će predstavljen… više »

STVARNO?

Zašto sve više turista ide u Skandinaviju'

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Skandinavija, regija koja obuhvaća Norvešku, Švedsku, Dansku i Finsku, postaje sve popularnija turistička destinacija, unatoč hladnoj klimi koja bi mnoge putnike mogla… više »

HE HE

Mala povijest ženske intimne frizure

objavljeno prije 4 dana

Tko želi biti lijep, mora trpjeti, pa tako ni uklanjanje stidnih dlaka ne prolazi uvijek bez boli. To je bilo u modi već u antičko doba - bilo u Egiptu ili u starom Rimu. Žene su se… više »

NIJE TEŠKO

Kako uhvatiti savršene fotke bez gužve turista

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

S dolaskom ljeta 2024., popularne turističke destinacije u Europi i širom svijeta postale su sve pretrpanije, a putnici se suočavaju s izazovima pri hvatanju savršenih… više »

SAVJETI

Zašto bi trebali svakodnevno plivati?

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Svaki motorički pokret počinje u mozgu, pa tako i pokreti pri plivanju, bilo da je riječ o kraulu, prsnom ili leđnom stilu. Da bi tijelo bilo stabilno u vodi, mozak mora munjevito obraditi… više »

SAVJETI

Tips & tricks poznatog fotografa Gorana Jovića

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Mobilna fotografija u posljednjem desetljeću doživjela je nevjerojatnu evoluciju, transformirajući način na koji bilježimo i dijelimo trenutke iz svakodnevnog života. Ono što je nekada… više »

EH, DA...

Znate li kada najviše starimo?

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Znanstvenici su otkrili da ljudi najviše ostare u dva navrata: prvi u prosjeku dolazi s 44 godine, a drugi sa 60. "Ne mijenjamo se samo postupno. Ima perioda kada dolazi do drastičnih… više »

SAVJETI

3 znaka da imate savršen seks

objavljeno prije 8 dana

Seks je važan dio svakog zdravog odnosa, a njegovo zadovoljstvo ovisi o mnogim čimbenicima. Iako su seksualne želje i potrebe različite za svakog pojedinca, postoje određeni znakovi koji mogu… više »

SAVJETI

8 razloga za posjet Sloveniji

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Ako vam nedostaje ideja kamo na izlet ili vikend bijeg, Slovenija je uvijek sjajno rješenje. Dovoljno blizu da se ne umorite od puta, a dovoljno daleko da pobjegnete od svakodnevice i… više »

skrolaj na vrh