Život nema prethodne stranice
COOL

Pet neobičnih osobina koje imaju inteligentne osobe

objavljeno prije 5 sati i 43 minute

Postoje osobine koje signaliziraju nečiju opću sposobnost prihvaćanja i tumačenja informacija učinkovitije nego što to čine prosječni ljudi. Takvi ljudi imaju neke osobine po kojima… više »

COOL

Kako biste iskoristili jedan sat više u danu?

objavljeno prije 7 sati i 43 minute

Ovog vikenda, svatko od nas dobit će jedan sat više! Prelazimo na zimsko računanje vremena pa će se u Hrvatskoj kao i većem dijelu Europe, 27. listopada u 3 h ujutro, sat vratiti na 2… više »

COOL

Huawei Watch GT 5 – gdje se tehnologija susreće s luksuzom

objavljeno prije 11 sati i 12 minuta

Po uzoru na oznaku Gran Turismo, koja označava luksuzni sportski automobil visokih performansi, pouzdanosti i snage, Huawei je razvio naprednu, održivu i dugotrajnu seriju pametnih satova… više »

COOL

HONOR iznenadio nogometne navijače

objavljeno prije 17 sati i 15 minuta

Nogometni navijači u Barceloni ostali su zapanjeni nevjerojatnom preobrazbom popularnog sportskog bara u pravi raj obložen folijom sa zračnim mjehurićima! Ovaj jedinstveni ambijent donio je… više »

PUTOVANJA

Booking.com otkriva svoje najjezovitije atrakcije u povodu Noći vještica

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Bilo da se pridružujete paradi za Noć vještica, razmjenjujete slatkiše s voljenima, idete u lov na slatkiše ili pričate izmišljene priče, Noć vještica jedan… više »

SAVJETI

Zašto je hladnije vrijeme dobro za zdravlje

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Iako su nam sunčeve zrake ove jeseni bile naklonjene, vrijeme je da se počnemo pripremati za hladnije doba godine. Temperature padaju, uskoro pomičemo sat unatrag, a manjak topline i… više »

HMM ;)

Nova pravila modernog dejtanja

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Današnja scena upoznavanja znatno se promijenila u odnosu na prije 20 godina. Nekad ste nekoga mogli upoznati preko prijatelja, na poslu ili u klubu. Spojevi su bili opušteni,… više »

STVARNO?

Koliko je zapravo star vaš mozak?

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Kako godine idu, pojavljuju se i zdravstveni problemi karakteristični za tu dob pa neki provode sve više vremena po liječničkim ordinacijama, dok neke udari kriza srednjih godina jer… više »

COOL

Goran Jović i WATCH GT 5 Pro - Uvijek korak ispred

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

 „Ne ostavljaj za sutra ono što možeš napraviti danas", poznata je izreka koju smo svi barem jednom čuli od naših roditelja ili ostalih članova obitelji.… više »

WOW

Stiže nam Magic7 serija

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je svoju nadolazeću Magic7 seriju koju će pokretati revolucionarna Snapdragon® 8 Elite mobilna platforma tvrtke Qualcomm Technologies, Inc.… više »

ZANIMLJIVO

Je li AI naš alat ili zamka u potrazi za kupcima i jačanju prodaje?

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Početkom ove godine Gianfranco Sampo (63), vlasnik slastičarnice "Terra" u Milanu, uz pomoć umjetne inteligencije odlučio je kreirati jedan sasvim novi okus sladoleda te postaviti nove… više »

DETALJI...

Prilagodite Huawei Watch GT 5 svom stilu

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Neki od vas možda se još uvijek pitaju je li pametni sat prikladan za nošenje u formalnijim prilikama. Novi pametni satovi iz serije Huawei Watch GT 5 otklanjaju sve nedoumice.… više »

ZANIMLJIVO

Inercija spavanja: Što je i kako utječe na nas?

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Inercija spavanja je pojam koji se odnosi na osjećaj pospanosti i dezorijentiranosti neposredno nakon buđenja. Radi se o prijelaznom stanju između sna i potpune budnosti, tijekom kojeg se… više »

ZANIMLJIVO

Psilocibin i njegova uloga u liječenju depresije

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Psilocibin, aktivna tvar koja se nalazi u određenim vrstama halucinogenih gljiva, posljednjih godina postaje sve zanimljivija tema u medicinskim istraživanjima, osobito zbog svog potencijala… više »

SVJETSKI DAN

Danas je Svjetski dan menopauze... pročitajte nešto o tome

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Svjetski dan menopauze obilježava se svake godine 18. listopada kako bi se podigla svijest o menopauzi i svim zdravstvenim izazovima koje donosi. Ovaj dan je inicirala Međunarodna udruga za… više »

skrolaj na vrh