Život nema prethodne stranice
COOL

Kako stvoriti savršen selfie na plaži

objavljeno prije 10 sati

Portretna fotografija na plaži očaravajući je oblik umjetnosti koji nam omogućuje da uhvatimo bit ljetne ljepote i spontanosti. S kamerom mobilnog telefona HONOR 200 Pro, opremljenom… više »

USLUGE

Kvaliteta usluge u regiji

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

U ovogodišnjem istraživanju koje je provela agencija Heraklea u suradnji s agencijama za tajnu kupnju iz regije (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Slovenija i Srbija.),… više »

SJAJNO

Više svjetla, brži okidač - HUAWEI Pura 70

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Tijekom godina, Huaweijeva legendarna P serija kontinuirano je postavljala nove standarde u industriji, neprestano impresionirajući i oduševljavajući kritičare. Od uvođenja prvih… više »

USUSRET OI

Menstrualne medalje za ženski sport

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

 • Ograničeno izdanje zlatnih menstrualnih medalja dodijeljene su sportašicama koje su srušile tabue o menstruaciji u sportu, uključujući Beth Mead, Heather Watson i… više »

UMJETNOST

Andi Soto se udružila s Huaweijem

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

U današnjem digitalnom dobu, granice između tehnologije, dizajna i umjetnosti postaju sve tanje, stvarajući novi svijet gdje inovacija i kreativnost koegzistiraju. Huawei, globalni… više »

COOL

Dronovi u poljoprivredi: Revolucija u načinu uzgoja

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Kako dronovi mijenjaju poljoprivredu Dronovi, poznati i kao bespilotne letjelice, sve više postaju ključni alat u modernoj poljoprivredi, donoseći revoluciju u načine na koje… više »

HEHE

Vrijeme je za sex toy emoji

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Kao zagovornik seksualno pozitivnog načina života, seks wellness brand LELO podupire sexting i sve što ono uključuje s obzirom na to da nas oslobađa i omogućuje da izrazimo stvari koje… više »

SJAJNO

Alternativne načini provođenja vremena u Parizu prije ljetnih igara

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Booking.com dijeli alternativne načine provođenja vremena u Parizu prije ljetnih igaraBliži se željno iščekivano sportsko događanje godine, pa će putnici imati priliku u Parizu gledati… više »

SAVJETI

Trenutno najbolja mjesta za otići na more

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Sunce, vreline i sve ono loše kad je u pitanju ljeto.... no, nemojte odmah odustati od ljetovanja ako ne podnosite vrućine jer mnoge plaže u sjevernoj i zapadnoj Europi još… više »

SAVJETI

Seks ponedjeljkom: ključ sretnog i zdravog tjedna

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Poniedjeljak navečer često je zanemaren kao vrijeme za intimnost i opuštanje, no mnogi stručnjaci smatraju da upravo tada seks može donijeti brojne prednosti za parove. Iako početak… više »

SAVJETI

Što je digitalni autizam i kako se manifestira

objavljeno prije 4 dana

Digitalni autizam ili ekranizam se može pojednostavljeno objasniti kao ovisnost o bilo kojoj vrsti ekrana - mobiteli, TV, računala, tableti, kaže psihologinja iz Psihijatrijske bolnice za… više »

SAVJETI ;)

Seks u nemogućim uvjetima

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Seks je prirodna i važna komponenta ljudskog života, no često je povezan s određenim uvjetima i okruženjima koja omogućuju ugodno i sigurno iskustvo. Međutim, postoje situacije u kojima se… više »

HMMM...

Par načina kako prepoznati usamljenost

objavljeno prije 6 dana

Usamljenost je osjećaj koji ćemo svi doživjeti u nekom trenutku svog života. Osjećamo se usamljeno zato što nemamo dovoljno društvene interakcije, rekla je Lisa Gunn,… više »

VANJSKI ČLANAK

Proljetna otkrića – što vidjeti u različitim kutovima svijeta?

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Zanima vas povijest i kultura? Ako spadate u zaljubljenike starih građevina i zanimljivih priča, tada obavezno morate posjetiti gradove poput Rima i Atene. Ovdje gotovo svaki kamen može… više »

MMMM

Putovanje bez granica: kako spakirati užitak

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Putovanja nam pružaju uzbuđenje oko novih iskustava, avantura, kultura i destinacija. Za one koji cijene svoje trenutke zadovoljstva, biti u pokretu ne znači ostaviti užitak kod kuće. Bez… više »

skrolaj na vrh