Žene
MISTERIJ

Još uvijek nemamo pojma koja je evolucijska svrha ženskog orgazma

objavljeno prije 7 godina

Poput lova na neuhvatljivu Božju česticu, znanstvenici već desetljećima pokušavaju dokučiti svrhu postojanja ženskog orgazma, ali to im još jednom nije uspjelo poći za rukom. U… više »

CRNE STATISTIKE

Borba za jednakost kriva za dvostruko više depresivnih žena

objavljeno prije 7 godina

Posljednjih je nekoliko desetljeća donijelo mnogo pozitivnih pomaka kad su ženska prava i jednakost s muškarcima u pitanju, ali ova borba i novostečena ravnopravnost nisu nažalost… više »

KARIJERA

Žene će po prosječnoj plaći muškarce dostići tek za 98 godina

objavljeno prije 7 godina

Unatoč činjenici da se prosječne plaće žena u velikim kompanijama već desetljećima polako približavaju prosječnim zaradama njihovih muških kolega, ukoliko se stvari nastave odvijati… više »

OPREZNO S ALKOHOLOM

Cuganje u nepoznatom kafiću - recept za donošenje krivih odluka

objavljeno prije 7 godina

Pijete li u nepoznatom kafiću, imate dvostruko veće šanse da vam popuste kočnice nego što je to slučaj kada pijete u okruženju koje vam je već dobro poznato, rezultat je… više »

HONKOŠKA PAMET

Revolucionarno otkriće pomoći će u liječenju neplodnosti

objavljeno prije 7 godina

Veliki prodor u istraživanju ženske neplodnosti učinili su znanstvenici s honkonškog sveučilišta. Utvrdili su da je molekula pod nazivom "sialil-LuisX" (SleX) čimbenik… više »

POSAO I STRES

Svakodnevno putovanje na posao posebno je stresno ženama

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Svakodnevno putovanje na posao i kući s posla malo je komu zabavno, posebice u doba ovih ljetnih vrućina u kombinaciji s nepostojećom klimatizacijom u vozilima javnog prijevoza. Ipak, dok… više »

PODIZANJE SVIJESTI

Rak pluća odnosi više ženskih života nego rak dojke i maternice zajedno

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Žene u zapadnim zemljama riskiraju svoje živote jer nisu svjesne da imaju veću šansu umrijeti od raka pluća nego od bilo kojeg drugog oblika ove opake bolesti, rezultati su studije.… više »

ISTRAŽIVANJE

Želite sačuvati mladenačku figuru? Nemojte se udavati

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Mnoge žene paze što i koliko jedu i nemaju problema s odlaskom u teretanu dok su mlađe, ali već u prvim mjesecima nakon udaje većina odbacuje sve dobre dotadašnje navike,… više »

LJETNI MAKE UP

Pastelni make up za savršeni ljetni izgled

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Pastelne boje su apsolutni must have ovog ljeta. Preko dana dok ste na plaži slobodno možete njegovati „tek sam se probudila" izgled bez šminke, razbarušene kose,… više »

MIRIS BEBE

Zašto majke ljube svoje bebe

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Nakon što se rodi beba, nema ničeg prirodnijeg nego vidjeti majku kako ljubi svoju mrvicu. Pomislili biste da je to zbog savršene veze koja se stvorila u trenutku rođenja između… više »

PRIRODNI INŽENJERING

Želite visoko dijete? Birajte partnera iz druge regije

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Želite li imati visoko dijete svog partnera potražite u drugoj regiji od one u kojoj ste vi rođeni. Znanstvenici su otkrili da ako su oba roditelja rođena u istoj regiji djeca će vjerojatnije… više »

SINDROM USAMLJENE PEPELJUGE

Zašto žene ne znaju s novcima

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Jedna od najčešćih rečenica koju žene izgovaraju je „Ja bih ovo, ja bih ono, ali nemam novaca za to." Čak i vrlo uspješne žene koje zarađuju iznad prosjeka često se nalaze… više »

EGZISTENCIJALNI PROBLEMI

Napokon demistificiran ženski orgazam

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Znanstvenici su napokon i službeno otkrili toplu vodu i tvrde nam upravo ono što mi muškarcima tvrdimo već nekoliko stoljeća. Klitoralna i vaginalna stimulacija u mozgu… više »

NOVI SRAM

Nije problem priznati godine, ali broj cipela je

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Potražnja za većim brojevima ženskih cipela sve više raste i britansko istraživanje pokazuje da je priznavanje broja cipele jedan od neugodnijih dijelova kupovine za žene većih… više »

21. STOLJEĆE

Ravnopravnost žena i muškaraca u svijetu još je uvijek mit

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Ženama 21. stoljeća teško je iz današnje perspektive zamisliti kroz što su sve morale prolaziti naše pretkinje u zadnjih stotinu godina, boreći se za svoja ženska… više »

skrolaj na vrh