« Žene
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
MYTHBUSTERS

Mitovi o grudnjacima koje treba razbiti

Oko grudnjaka se plete sva sila raznih priča i legendi, pa evo pomoći pri probijanju kroz šumu dezinformacija

Grudnjake bi trebalo mijenjati svake godine
Grudnjake bi trebalo mijenjati svake godine (Arhiva)
Više o

legende

,

mitovi

,

odabir

,

grudnjaci

,

broj grudnjaka

,

pravi grudnjak

Grudnjak ima svoje priče koje se svaki puta ispričaju na neki drugi način, u drugom obliku, boji, materijalu i opet ih ostaje puno neispričanih. Skriva i otkriva u isto vrijeme fetiš većina muškaraca, ženske grudi, a tijekom godina su se uz grudnjak zalijepile i razne legende i mitovi koje je dobro razbiti.

O prvom mitu, broju grudnjaka napisane su i knjige, a u zadnje vrijeme sve više znanstvenika zaključuje da žene zapravo ne znaju broj grudnjaka koji trebaju nositi. Ispada da je to i istina, jer kraj svih modela i proizvođača, nije pametno uletjeti u dućan i zgrabiti najpovoljniji na kojem piše vaš broj.

Izazivaju li grudnjaci rak? Ne, jer unatoč vrlo elokventnim teorijama o žicama, silikonima i uljima u grudnjaku koji izazivaju rak grudi, radi se o čistim tlapnjama na koje ne treba obraćati pažnju. 

Čuvanje i nošenje dobrog grudnjaka u nedogled ne spada u pametno ponašanje, a kamoli preporučeno. Mit o grudnjaku koji traje cijeli život je lažan, a kako vam se grudi mijenjaju tijekom godina, sigurno ne može biti dobar cijelo vrijeme. Savjet stručnjaka - mijenjajte grudnjake svakih godinu dana.  

Mislite li da se ispod bijele ljetne odjeće najmanje vidi bijeli grudnjak pa baš te pakirate za godišnji? Krivo, kažu dizajneri i stilisti, najmanje se vide bež grudnjaci!

Mnoge žene vjeruju da im grudi trebaju potporu i u snu, pa nose grudnjake u krevet. Osim što se to sigurno ne sviđa njihovim jačim polovicama, shvatite da u tom položaju grudnjak ne podupire grudi i samo vam smeta. 

30.06.2013. 21:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh