« Žene
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
PREŠUĆIVANJE ISTINE

Stvari oko kojih trebate lagati svom muškarcu

Ukoliko se nalazite pred dvojbom trebate li svom muškarcu reći neku laž ili ne, ovih nekoliko savjeta svakako će vam dobro doći

Zašto baš tako :)
Zašto baš tako :) (Arhiva)
Više o

muškarci i žene

,

laganje

,

ljubavne veze

Jedni kažu da je opasno po zdravlje, drugi da je dokaz inteligencije, treći misle da uništava i najčvršće veze, dok četvrti smatraju da je toliko duboko ukorijenjeno u ljudskoj prirodi da čini samu srž svake osobe.

Bez obzira kojem se od ovih mišljenja priklonili, činjenica je da svatko od nas svakodnevno laže, i to puno češće nego bismo to voljeli priznati. Naše ljubavne veze po tomu nisu nikakva iznimka. Ipak, nisu sve laži u vezama jednake. Ukoliko se i sami nalazite pred dvojbom trebate li svom muškarcu reći neku laž ili ne, ovih nekoliko savjeta svakako će vam dobro doći.

Broj partnera prije njega

Situacija oko koje se mnoge žene lome trebaju li otvoreno priznati svom sadašnjem partneru s koliko su muškaraca bile prije njega. Željeli mi to sebi priznati ili ne, još uvijek živimo u društvu gdje se na muške seksualne poduhvate gleda blagonaklono, pa čak i s divljenjem, dok je situacija potpuno drukčija kad su žene u pitanju. Isto tako, saznanje da ste prije njega imali velik broj partnera mnogim bi muškarcima mogao stvoriti goleme probleme sa samopouzdanjem u krevetu, zbog čega je ovo situacija gdje je sasvim opravdano prešutjeti istinu.

Priznavanje prijevare

Nažalost, iz ovoga se ne možete izvući. Bez obzira na razlog za prijevaru. To ne možete baciti u zaborav, ne možete sakriti i vrlo je izgledno da ćete se naći u situaciji da mu morate reći istinu. Ni u ludilu nemojte pokušavati ublažiti situaciju. Ne očekujte da će ostati smiren i odmah vam oprostiti. Možda odmah prekine s vama. Možda samo zatraži malo vremena da se skocka i vrati vam se. Ali najbolje je da sazna. 

Komentiranje veličine njegovog ponosa

Ako ikada izustite ove riječi, zaboravite na seksualni život s tim dečkom, odnosno muškarcem. U muškost se ne dira (ne doslovno)! Ni u ludilu ne smijete reći da je mali, prosječan ili da ste viđali i bolje. Možda vam i nekim čudom oprosti - ali zaboraviti sigurno nikad neće. Slomit ćete mu ego. Izbjegavat će seks. Postat će nesiguran u sebe i svoju izvedbu u krevetu. Nikad mu nemojte reći da vas ne zadovoljava u krevetu, osim ako ste u ozbiljnoj vezi kada su partneri dovoljno zreli da pričaju o seksualnim problemima. Naglašavajte i hvalite ono što radi dobro ili što biste htjele da radi. Ako ne ide, pa što uopće radite s njim?

Kupovanje (pre)skupih krpica i cipela

Dobro, svi već znaju da su muškarci nervozni i lako planu kad je u pitanju to koliko žene troše. Nije im jasno zašto ste potrošile malo bogatsvo na cipele s ubitačnim potpeticama, ali dok god to nikome ne šteti, sve je u redu, zar ne? Mora li zaista znati koliko ste ih platile? Nije loše da prepolovite cijenu ako vas kojim slučajem upita koliko su stajale. A ako mu odlučite reći istini, nemojte ulaziti u svađe o tome kako je onaj LCD koji želi već neko vrijeme previše skup.

Nabacivanja drugih muškaraca

Nijedan muškarac u biti ne želi znati koliko vam se drugih 'mužjaka' nabacivalo ili nabacuje. Istina, možda ste u iskušenju da mu to stavite do znanja, naročito ako mislite da u „posljednje vrijeme ne obraća dovoljno pozornosti" na vas. No ako mu kažete samo će misliti da i vi flertujete s njima i nabacujete se drugima. A to nikada ne završi dobro.

14.06.2013. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Sandra
    15.06.2013. 00:59
    Da nije laži ne bi svijeta bilo :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh