« Žene
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
WTF?!

Žene godinu dana života utroše brojeći kalorije

Prosječna odrasla osoba na čisto brojanje kalorija tijekom čitanja deklaracija i razmišljanju o njima tijekom pripreme hrane potroši 338 dana života

Zdrava prehrana uzima vrijeme
Zdrava prehrana uzima vrijeme (Arhiva)
Više o

žene

,

kalorije

,

dijete

,

muškarci

,

brojanje kalorija

,

potrošnja vremena

Vrijeme trošimo na razne stvari, no kad počnemo zbrajati utrošeno ponekad dođemo do zapanjujućih brojki od kojih se vrti u glavi. Tako je istraživanje pokazalo da žene prosječno na brojanje i razgovor o kalorijama potroše cijelu jednu godinu svog života. 

Naime, žene barem dva sata tjedno provode u razgovoru o prehrani, što znači da se zbog kilograma, dijeta i izgleda uzrujavaju 127 sati godišnje, što pomnoženo s prosječnim životnim vijekom žene od oko 67 godina daje cijelu jednu godinu.

Muškarci, unatoč općem mišljenju da takvim stvarima ne pridaju previše pažnje, zapravo na razgovore o hrani i dijetama potroše tek trećinu manje, 304 dana svog života, što daje prosjek od 18 minuta razgovora dnevno.

Prosječna odrasla osoba na čisto brojanje kalorija tijekom čitanja deklaracija i razmišljanju o njima tijekom pripreme hrane potroši 338 dana života, prosječno oko 20 minuta dnevno. Gotovo trećina ljudi to sve radi kako bi skinula kilograme i ugodila partneru

27.06.2013. 18:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh