« Žene
objavljeno prije 11 godina
SAVJETI

Što žene trebaju znati o uspjehu u životu

Kad veliki Huffington Post napravi žensku konferenciju, zaključke s nje definitivno vrijedi poslušati

Poslušajte ove savjete, sjajni su!
Poslušajte ove savjete, sjajni su! (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

savjeti

,

uspjeh

,

The Huffington Post

Kako mjeriti uspjeh a da nije ni novcem ni moći, pitale su se top poslovne žene na prvoj ženskoj konferenciji Huffington Posta, i zaključak je da je jedinica mjere zapravo osjećaj ispunjenosti. 

Što god radili i na koji god način, uspjeli ste ako se osjećate ispunjeno, pa evo par savjeta iz pera žena koje su ostvarile svoje snove. 

Za početak, čim dođete na razgovor za posao, potrudite se saznati sve o potencijalnim poslodavcima, tj., intervjuirajte i vi njih. Budite sigurni u sebe i svoje znanje i mogućnosti, pa odmah zatražite i novac i moć za ono što radite najbolje.

Kad dobijete posao, prvi je savjet da se treba prilično truditi u svom poslu, jer tek s trudom dolaze poznanstva, strategije i mogućnosti. No, budite svjesni da vam najbolje ideje nikad neće pasti na pamet na poslu, nego u automobilu, na kavi s prijateljicama ili kad spremate nedjeljni ručak. 

Te ideje treba dobro upakirati i predstaviti, a ne se ispričavati što ste ih dobili. Na poslu bolje prolaze introvertirani ljudi, jer se bolje i lakše nose sa stresom i ostaju mirni kad situacija postane vruća. 

Bit svega je, kažu uspješne žene, da ste svjesni svojih prednosti i mana jer jedino tako i jedne i druge možete koristiti u svoju korist. I da, za kraj, odvojite posao od privatnog života.

12.06.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh