« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Bandićev zlatni WC na prodaju

Veseli građanin odlučio je vratiti sredstva u gradski proračun

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (nekretnine.net)
Više o

Milan Bandić

,

Javni WC Dubrava

,

Tigra WC Paviljon

Prodaje se javni WC cca 18 m2 u Dubecu na okretištu tramvaja. Moderan, novogradnja. Papiri nisu čisti. Napravio kum. Hitno! Cijena 11 600 eura po kvadratu. Tražiti Milana.

Savjestan građanin pod nickom rex.regis.croatorum postavio je noćas ovaj oglas na nekretnine.net, vjerojatno gonjen neutaživom željom za pravdom.

Naime, kako je zagrebački gradski proračun u ovom slučaju oštećen za pozamašnu svotu novaca, jer je u poslovnom planu predviđeno 100.000 kuna, a „zabunom" je tvrtka Tigra navodnog supruga krsne kume Bandićeve kćeri Penave naplatila 200.000 eura za dva poljska toaleta obložena siporexom.

Naravno, gradonačelnik je reagirao standardno odlučno, „Nebu valjda neko od WC-a delal kriminal", svojim nepogrešivim zagrebačkim naglaskom i pitao novinare zar su zaljubljeni u Penavu.

Kako je tvrtka Tigra već obnovila paviljon kod spomenika Vladimiru Nazoru na Tuškancu za prilično nečuvenu svotu, a bilo je i drugih poslova u kojima je izražen veliki nesrazmjer između tržišne i naplaćene cijene, ne bi bilo čudo da se neka kolegica i zaljubi u Penavu kao potencijalnog supruga koji dobro zarađuje.

No, i ovaj će slučaj, kao i svi dosadašnji, završiti kao još jedna anegdota iz poslovanja zagrebačkog gradonačelnika. S posljedicama ili ne, reći će skorašnji lokalni izbori.

20.03.2009. 14:55:15
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    MajaK
    20.03.2009. 18:02
    hahaha.. svemogući banditić!!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh