Televizija nema prethodne stranice
HBO GO

Premijera nove serije "Krajobrazni arhitekti" na HBO GO

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Inspirirana istinitim događajima, serija „Krajobrazni arhitekti" je jedinstvena ljubavna priča naizgled običnog para koji postaje predmetom neobične istrage, kada policija otkrije dva… više »

SERIJE

Egipat je opet hit!

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Nakon što su arheolozi u egipatskoj pustinji došli do jednog od najvećih otkrića u posljednjih 50 godina, kako je nedavno prenio poznati britanski izdavač The Telegraph, te… više »

HBO GO

Premijere blockbustera 3. prosinca na HBO GO-u

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Premijera filma „Godzilla vs. Kong" na HBO kanalu biti će 5. prosinca u 20.00h, dok će „Mortal Kombat" na HBO kanalu biti prikazan 26. prosinca u 20.00h. Legende se sukobljavaju u… više »

HBO GO

Premijera nove HBO serije "Pozlaćeno doba" na HBO GO

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Američko pozlaćeno doba bilo je razdoblje golemih ekonomskih promjena, ogromnih stečenih i izgubljenih bogatstava te porasta nejednakosti između starih i novih bogataša. U tom… više »

HBO GO

Premijera serijala "Harry Potter: Hogwartsov turnir domova"

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

„Harry Potter: Hogwartsov turnir domova" (Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses), natjecateljski serijal koji će pokazati ultimativnu navijačku slavu fanova u dosad neviđenim… više »

HBO GO

Premijera druge sezone serije "Došljaci iz prošlosti"

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

SF drama „Došljaci iz prošlosti" počinje potresnim ubojstvom u Oslu. Policijski detektivi, Lars i Alfhildr, udružuju se u rješavanju novog slučaja u kojem se čini… više »

SERIJE

Premijera nove serije "I tek tako" 9. prosinca na HBO GO-u

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

Nova Max Original serija „I tek tako" (And Just Like That...), novo poglavlje kultne HBO serije „Seks i grad", imat će premijeru 9. prosinca na HBO GO-u, kada u ponudu stižu prve… više »

SERIJE

Premijera nove serije "Straža" 19. studenog na HBO GO-u

objavljeno prije 23 dana i 23 sata

„Straža" prati nevjerojatnu skupinu neprilagođenih, Gradsku stražu, koja je prisiljena pronaći hrabrost da spasi svijet, pritom iznenadivši čak i sebe. Komična, ali uzbudljiva… više »

SERIJE

Premijera nove serije "Sjeverne vode" 5. studeno

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

„Sjeverne vode" (The North Water), nova serija koju je prilagodio i režirao hvaljeni filmaš Andrew Haigh, a temeljena je na knjizi Iana McGuirea, imat će premijeru 5. studenog na… više »

SERIJE

Premijera nove serije "Angela Black" 26. listopada na HBO GO-u

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Opisana kao hitchcockovski triler, serija prati ženu zarobljenu u nasilnoj vezi, kada u njezin život uđe osoba koja ju izbaci iz kolosijeka, preokrene njezino postojanje i pokrene… više »

NOVOSTI

EON platforma dostupna je na tržištu od preko 40 milijuna ljudi

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Najpopularnija TV platforma u jugoistočnoj Europi sada je dostupna i korisnicima kompanije Nova zahvaljujući United Grupi, koja i na grčko tržište donosi najsuvremeniju tehnologiju i… više »

SERIJE

Sedma sezona serije Mlađa na FOX Lifeu

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Kada se Liza Miller, majka u 40-ima, razvede i ostane grcati u dugovima bivšeg muža kockara, odluči ponovo pokrenuti svoju karijeru. Liza ubrzo shvaća da je njezine godine i vrijeme… više »

SERIJE

Stiže treća sezona Nasljeđa

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

„Nasljeđe" je nagrađivana serija čija je druga sezona osvojila ukupno sedam Emmy nagrada, među kojima i onu za najbolju dramsku seriju. Logan Roy i njegovo četvero djece vode jedan od… više »

FOX

Druga sezona serije Zašto žene ubijaju

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Marc Cherry, tvorac izuzetno popularnih i uspješnih Kućanica i Vraških sluškinja kreirao je i ovu izvrsnu seriju Zašto žene ubijaju. Nakon prve sezone koja je… više »

HBO MAX

HBO Max predstavio streaming platformu

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

HBO Max, streaming platforma tvrtke WarnerMedia, na današnjem virtualnom događaju predstavila je svoju streaming uslugu. HBO Max okuplja brendove Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network… više »

skrolaj na vrh