Televizija nema prethodne stranice
DOKUMENTARCI

Tamna strana dječje televizije

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Dječji programi i serije, poput All That i The Amanda Show, zajedno s mladim talentima koji su doživjeli planetarnu popularnost, postali su nezaboravni dijelovi… više »

SERIJE

Simpatizer na HBO-u

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Producirana od Park Chan-wooka i Roberta Downeyja Jr.-a i snimljena prema istoimenom Pulitzerom nagrađenom romanu, serija Simpatizer prati francusko-vijetnamskog komunističkog špijuna… više »

TEASER

Teaser serije Pingvin

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Glavnu ulogu Oz Cobba (poznatog kao „Pingvin") tumači Colin Farrell. Ova dramska serija DC Studiosa u osam epizoda nastavlja epsku kriminalističku sagu The Batman koju je… više »

HBO MAX

Djevojke iz autobusa na HBO Maxu

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Nadahnuta poglavljem iz uspješnice „Chasing Hillary" bivše dopisnice New York Timesa Amy Chozick, „Djevojke iz autobusa" komična je karakterna drama koja prikazuje… više »

OPA!

Druga sezona Zmajeve kuće stiže 17. lipnja

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Westeros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Rhaenyru. Budući da svaka strana vjeruje u svoje zakonito mjesto na… više »

SERIJE

Mini serija Režim na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Ova crnohumorna i politički intrigantna miniserija, s dobitnicom Oscara i Emmyja Kate Winslet u glavnoj ulozi, prati jednu godinu unutar suvremenog autoritativnog režima koji se počinje… više »

NAJAVE

Pianoforte na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

U preliminarnom krugu ih je 160. Zatim oko osamdeset. Pa četrdeset. Na kraju samo deset sretnika ide u finale. Ovo su natjecatelji legendarnog Chopinova međunarodnog pijanističkog natjecanja… više »

NAJAVE

Wonka 8. ožujka na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Temeljen na nevjerojatnom liku u središtu „Charlieja i tvornice čokolade", najpoznatije knjige za djecu Roalda Dahla i jedne od najprodavanijih knjiga za djecu svih vremena,… više »

HBO MAX

Aquaman i izgubljeno kraljevstvo na HBO Maxu

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Jason Momoa ponovno glumi vodenog superjunaka Arthura Curryja, poznatijeg kao Aquaman, koji je sad kralj Atlantide i otac obitelji. Ali kad se njegov stari neprijatelj Black Manta ponovno… više »

SERIJE

"Režim" na HBO Maxu

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Mračno komična serija od šest epizoda priča priču o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji se počinje rasplitati. Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palače,… više »

COOL

Poroci Tokija na HBO Maxu

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Snimana na autentičnoj lokaciji i djelomično inspirirana osobnim svjedočanstvom američkog novinara Jakea Adelsteina o radu tokijske metropolitanske policije, ova kriminalistička dramska… više »

SERIJE

Zadnja sezona Curb Your Enthusiasm

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

S Larryjem Davidom u glavnoj ulozi, koji glumi pretjeranu verziju samoga sebe, legendarna humoristična serija „Bez oduševljenja, molim" nagrađena Emmyjem i Zlatnim globusom, nudi… više »

DOX

Vika na HBO Maxu 28. siječnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

84-godišnja Vika (Wirginia Szmyt) zvijezda je varšavske klupske scene. Karizmatična DJ-ica okružuje se mladim ljudima, ponavljajući da su godine samo broj. Ali kad joj se… više »

SERIJE

Kreće snimanje treće sezone Bijelog lotosa

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Početak snimanja nove sezone planiran je za veljaču na otocima Koh Samui i Phuket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratit će novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu… više »

HBO MAX

Pravi detektiv: Zemlja tmine na HBO Maxu

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Kad padne duga zimska noć u Ennisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi riješile slučaj, detektivke Liz Danvers… više »

skrolaj na vrh