Sport
HIGHLANDER

Highlander na Velebitu šesti put

objavljeno prije 2 godine

Uživanje u planinama, svježem zraku i netaknutoj prirodi nije samo fizička aktivnost nego je i svojevrstan bijeg od svakodnevnice u kojem smo, bili u društvu ili sami,… više »

HMMM...

Tko je najbolji Hrvat koji je igrao u Premier League

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Tko je najbolji Hrvat koji je ikada igrao na travnjacima Premier League pitanje je, zapravo, za sve druge osim novinara - od statističara na dalje. Novinari su emotivni, uvijek imaju neke… više »

BRAVO

Highlander se širi i na SAD

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Planinarenje je posljednjih nekoliko godina sve popularnija aktivnost koju više ne prakticiraju isključivo profesionalci, već i brojni rekreativci, željni prijeko potrebnog odmaka od… više »

IRONMAN

Ironman dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Nakon suradnje s Ironman grupom koja je započela u 2019. godini te dva Plava Laguna 5150 Triatlona Poreč iz serije Ironman natjecanja, Plava Laguna će sljedeće godine u Poreču organizirati… više »

NAVIJAJTE

Podržite hrvatsku Davis Cup reprezentaciju i na Viberu

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Uživajte ponovno u uzbudljivom svijetu tenisa jer će ovogodišnje finale Davis Cupa by Rakuten pružiti mnogo više zabave i mogućnosti od prethodnih izdanja. Za sve one… više »

NOGOMET

Hrvatska traži put do SP

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Hrvatska je već unaprijed upisala pobjedu protiv Malte, bez obzira na sve što pokušava izbornik Dalić kako bi momčad bila na visini zadatka večeras kad istrče na teren s Maltom.… više »

WOW!

Fury nokautirao Wildera

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Bila je to njihova treća borba i druga uzastopna pobjeda Furyja koji je tako ostao neporažen. U svojoj 32. profesionalnoj borbi došao je do 31. pobjede uz jedan neodlučeni ishod iz… više »

HIGHLANDER

Završio Highlander Velebit

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Proteklog tjedna održan je HIGHLANDER Velebit - najpoznatiji planinarski događaj u Hrvatskoj, koji je okupio 600 ljubitelja aktivnog odmora i prirode. Svi oni odlučili su… više »

EUROPSKA LIGA

Dinamo u skupin H Europske lige

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Dinamo će igrati u skupini H Europa lige s belgijskim Genkom, engleskim West Hamom i bečkim Rapidom, odlučio je ždrijeb u Istanbulu. Dinamo je nakon ispadanja u play-offu Lige prvaka od… više »

BRAVO

Srušen hrvatski Ironman rekord nakon 10 godina

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Sport primarno volimo zbog emocije, volimo ga jer u nama budi onu dozu neizvjesnosti i uzbuđenja, volimo ga jer se u njemu događaju čuda. Danas se jedno takvo čudo dogodilo u Kopenhagenu a… više »

SPORT

Andrej Vištica potvrdio sjajnu formu na Embrunmanu

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Embrunman, kako su ga francuske novine Le Dauphine Libere 2012. Godine nazvale najteži dugi triatlon na svijetu, doživio je jučer svoje 37. izdanje. Naš najbolji triatlonac, Andrej… više »

COOL

‘Đir po Kupi’ – promotivni safari raftinzi u Kamanju i Žakanju

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Na predivnoj rijeci Kupi čekaju vas dva događanja u sklopu eventa 'Đir po Kupi' koje ne želite propustiti, a okuplja sve dobne skupe i kombinira aktivan odmor, druženje i arheološko… više »

COOL

Prvi sportski community na Viberu

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Dok se Vatreni pripremaju za utakmicu protiv Engleske ove nedjelje, Klik.hr je na Viberu pokrenuo prvi sportski community u Hrvatskoj - SPORT na Klik.hr. Lopta još… više »

EURO

Engleska - Hrvatska 1-0

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Englezi su žestoko pritisnuli na početku i već u 6. minuti Foden je pogodio stativu. Domaćin je imao odličnu priliku i u 9. minuti, no Livaković je sjajno obranio Phillipsov udarac.… više »

WOW!

Highlander sezona se otvara

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Planinarenje je jedna od omiljenih aktivnosti na otvorenom, koja nosi razne prednosti; svjež zrak, divni krajolici, šuma i zelenilo, mir i sloboda. Ujedno je vrlo zabavan i koristan… više »

skrolaj na vrh