Sport
FORMULA 1

Nico Rosberg osvojio VN Španjolske

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Nico Rosberg osvojio je VN Španjolske i stigao do svoje devete pobjede u Formuli 1, približivši se Hamiltonu na 20 bodova zaostatka u ukupnom poretku. Rosbergu je puno pomogao… više »

LIGA PRVAKA

Pep na Barcu, Modrić na Pirla

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Liga prvaka stigla je do polufinala, a danas su u Nyonu izvučeni parovi, biranjem između četiri kluba koja su u povijesti ovog natjecanja najviše puta igrali u polufinalima. Polufinale… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton osvojio i VN Bahreina

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Lewis Hamilton pobjednik je Velike Nagrade Bahreina, četvrte utrke svjetskog prvenstva formule 1. Pilotu Mercedesa je to treća pobjeda ove sezone, 36. pobjeda u karijeri, te 74. plasman… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton opet pobijedio na VN Kine

objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca

Lewis Hamilton pobijedio je na VN Kine na stazi u Šangaju u utrci u kojoj je vodio od starta do cilja, Hamilton (68) je tako povećao svoju prednost u redoslijedu vozača na 13 bodova u… više »

FORMULA 1

Sebastian Vettel pobijedio na VN Malezije

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Sebastian Vettel pobijedio je na utrci za VN Malezije na stazi Sepang, što ga je oduševilo nakon frustrirajuće prošle sezone. U svojoj drugoj utrci za Ferrari Nijemac je… više »

BRAVO!

Hrvatska demolirala Norvešku 5:1

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Hrvatska je pobijedila Norvešku 5:1 u utakmici koja je naljutila izbornika Kovača. Ma kako to zvučalo nemoguće, Kovač je ljut s pravom, jer pobjeda je izvojevana bez neke sjajne igre.… više »

UEFA

Parovi četvrtfinala Lige prvaka

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

U Nyonu su danas izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka.  Parovi četvrtfinala Lige prvaka PSG - Barcelona Atletico - Real Porto - Bayern Juventus - Monaco.  Prve utakmice… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton pobijedio na VN Australije

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Lewis Hamilton pobjednik je VN Australije vožene na stazi u Melbourneu s tek sekundom prednosti pred klupskim kolegom Nicom Rosbergom.  Na taj se način nastavila dominacija Mercedesa… više »

WOW!

Najbogatiji nogometni klubovi na svijetu

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Real Madrid desetu je godinu uzastopno najbogatiji klub na svijeti i trenutačno vrijedi 549,5 milijuna eura. Na drugo sa četvrtog mjesta se probio Manchester United koji je vrijedi 518… više »

BALON D'OR

Cristiano Ronaldo ponovno osvojio Zlatnu loptu

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Napadač Real Madrida,  Portugalac Cristiano Ronaldo dobitnik je Zlatne lopte, FIFA-ine nagrade za najboljega nogometaša u 2014. godini. Drugi je po glasovima bio njemački vratar… više »

SNOW QUEEN

Marcel Hirscher treći put uzastopno pobijedio na Sljemenu

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Marcel Hirscher je novi/stari kralj Sljemena, jer je s fenomenalne dvije vožnje uvjerljivo pobijedio. Jedini koji je uspio ostati manje od sekunde iza njega je i dalje vodeći u ukupnom… više »

SNJEŽNA KRALJICA

Mikaela Shiffrin obranila sljemensku krunu

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Mikaela Shiffrin je Snježna kraljica, obranila je ovu laskavu titulu uvjerljivom pobjedom na Sljemenu ispred Katrin Zettel i Nine Loeseth s najvećom razlikom do sada - 1.68 sekundi. Shiffrin… više »

SUDARI TITANA

Izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Osmina finala ovogodišnje Lige prvaka nudi sudare titana, ali i zanimljive utakmice klubova koje objektivno nismo očekivali ovdje. Tako će Ibra na noge Mourinhu - obostrano… više »

EUROPSKA LIGA

Dinamu pobjeda za oproštaj, Rijeci poraz od Seville

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Dinamo se napokon nije osramotio u jednoj europskoj utakmici, jer je pobjedom 4:3 uz hat-trick Pjace ispratio Celtic u Glasgow, dok je Rijeka ipak bila preslaba za… više »

LIGA PRVAKA

Nasri odveo City u osminu finala, Schalke tukao Maribor

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Manchester City napokon je razbio prokletstvo Lige prvaka i plasirao se osminu finala pobjedom nad Romom u gostima 2:0, a utakmicu je odlučio Samir Nasri golom u 60. i asistencijom Zabaleti u… više »

skrolaj na vrh