« Seks
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
MMM

Poze u seksu koje žene jednostavno obožavaju

Pravi će partner uvijek dobro pripaziti kako bi shvatio koja poza njegovoj dragoj najviše odgovara, pa evo nekoliko njih koje žene provjereno vole

Poze koje ženama odgovaraju
Poze koje ženama odgovaraju (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

poze u seksu

,

omiljene poze

Poze u seksu često diktiraju muškarci, no kako oni zapravo vole biti u podređenom položaju, pustite je da ona odabire poze, a vi uživajte.

Za početak, žene vole biti gore, jer mogu kontrolirati pokrete, stimulirati si klitoris i na taj način više uživati. U ovoj pozi žene najčešće postižu orgazam, zato im je i toliko draga. Pa kad je tako, usrećite partnericu ...

>> Najbolje seksualne poze za svaku situaciju >>

Druga stvar koju žene jako vole je kad vas mogu obuhvatiti nogama oko bokova, za što je idealan, primjerice, kuhinjski stol. Ne morate ga ni rasčistiti ako nema skupog servisa na njemu, jednostavno je podignite, posjednite i uživajte zajedno u trenutku strasti u kuhinji.

Poza s boka omiljena je zbog toga što pruža vrhunski užitak uz minimum napora, a muškarac može i ručno stimulirati ženu.

>> Poze u seksu koje žene vole >>

Za kraj, vjerovali ili ne - misionarska poza. Žene je vole zbog bliskosti koju omogućuje, dozvoljava i maženje i poljupce, pa je nemojte ni slučajno izbjegavati.

02.08.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh