Seks nema prethodne stranice
SAVJETI

3 znaka da imate savršen seks

objavljeno prije 2 dana

Seks je važan dio svakog zdravog odnosa, a njegovo zadovoljstvo ovisi o mnogim čimbenicima. Iako su seksualne želje i potrebe različite za svakog pojedinca, postoje određeni znakovi koji mogu… više »

OPA :)

Oslobodite se stresa u ime boljeg seksualnog zdravlja

objavljeno prije 4 dana

Stres se može manifestirati u različitim aspektima naših života, od pritiska na poslu do osobnih problema, uključujući i seks. Seksualno zdravlje dio je cjelokupnog zdravlja, a seks i… više »

SAVJETI

Postoji li veza između seksa i depresije?

objavljeno prije 9 dana

Depresija je ozbiljan mentalni poremećaj koji značajno utječe na različite aspekte života, uključujući i seksualni život. Iako seksualnost obuhvaća fizičke, emocionalne i psihološke… više »

8. 8.

Dan ženskog orgazma: otkrijte put do užitka

objavljeno prije 10 dana

Razumijevanje ženskog užitka korisno je za sve, bez obzira na spol. Ipak, istraživanje ženskog užitka počelo je tek 2005. godine! Žene su općenito nedovoljno zastupljene u znanstvenim… više »

HEHE

Njegovo veličanstvo penis - barem ga tako muškarci zovu ;)

objavljeno prije 11 dana

Penis, kao važan dio muškog reproduktivnog sustava, često je tema mnogih znanstvenih istraživanja, ali i svakodnevnih razgovora. Evo nekoliko zanimljivih činjenica koje možda niste… više »

SAVJETI

Idemo razbiti monotoniju u seksu

objavljeno prije 12 dana

Razbijanje monotonije u seksualnom životu ključno je za održavanje strasti i zadovoljstva u dugotrajnim vezama. Svaka veza prolazi kroz faze kada seks može postati rutina, ali postoje mnogi… više »

SAVJETI

Prvi seks - savjeti za oba spola ;)

objavljeno prije 16 dana

Vrlo se rijetko događa da netko cijeli život proživi sa svojim prvom ljubavlju. Naravno, to ne znači da prvi puta trebate tek kliznuti u krevet s bilo kime - jer ionako je svejedno! Ne, jer… više »

SAVJETI ;)

Prirodni lubrikanti za seks

objavljeno prije 18 dana

U današnjem svijetu, gdje se sve više pažnje posvećuje zdravlju i prirodnim proizvodima, prirodni lubrikanti za seks postaju sve popularniji. Lubrikanti su ključni za ugodno… više »

SAVJETI ;)

Ponovno otkrijte strast ponedjeljkom

objavljeno prije 19 dana

Ponedjeljak je često sinonim za novi početak, vraćanje u radnu rutinu i osjećaj ponovnog opterećenja nakon vikenda. No, zašto ne bismo ovaj dan pretvorili u nešto uzbudljivo i… više »

STVARNO?

Ženama fali seksa... ako ga doma nemaju dovoljno

objavljeno prije 21 dan

Žene u dobi od 20 do 59 godina koje su imale seks manje od jednom tjedno imale 70 posto veći rizik od smrti unutar pet godina u usporedbi s onima koje su imale seks više od jednom… više »

SAVJETI

Par detalja o erogenim zonama

objavljeno prije 22 dana

Kad se ljude pita koje su ženske erogene zone, dobit ćemo razne odgovore, no svi od njih su pogrešni osim jednog - cijelo tijelo je erogena zona i svakoj od njih treba dati priliku...… više »

OPA ;)

Recite da seksu tijekom menstruacije

objavljeno prije 23 dana

 Živimo u vremenu kada žene sve slobodnije otvoreno razgovaraju o intimnom zdravlju i menstruaciji, rušeći tabue koji stotinama godina postoje oko ovih prirodnih procesa. Takva… više »

SAVJETI ;)

Što bi trebali jesti za bolji seks

objavljeno prije 29 dana

Zdrava prehrana igra ključnu ulogu u održavanju općeg zdravlja, ali može imati i izravan utjecaj na seksualno zdravlje i performanse. Uključivanje određenih namirnica u dnevnu prehranu može… više »

HEHE

Vrijeme je za sex toy emoji

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Kao zagovornik seksualno pozitivnog načina života, seks wellness brand LELO podupire sexting i sve što ono uključuje s obzirom na to da nas oslobađa i omogućuje da izrazimo stvari koje… više »

SAVJETI

Seks ponedjeljkom: ključ sretnog i zdravog tjedna

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Poniedjeljak navečer često je zanemaren kao vrijeme za intimnost i opuštanje, no mnogi stručnjaci smatraju da upravo tada seks može donijeti brojne prednosti za parove. Iako početak… više »

skrolaj na vrh