« Nogomet
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
EUROSPORT

12. kolo Bundeslige uživo na Eurosportu 2

Kako će proći vodeći RB Leipzig kod Freiburga nakon što ih je Borussia Dortmund dovela na prvo mjesto pobjedom protiv Bayerna

Borussija i RB Leipzig imat će velike okršaje
Borussija i RB Leipzig imat će velike okršaje (Eurosport)
Više o

Bundesliga

,

Eurosport 2

,

12. kolo

Uzbuđenja u njemačkom nogometu nikad ne nedostaje. Na prvom mjestu ljestvice nalazi se RB Leipzig, klub koji je u 7 godina napredovao iz pete u prvu ligu. RB Leipzig zauzeo je vrh Bundesligine ljestvice nakon Bayernovog poraza kod Borussije Dortmund. Momčad Ralpha Hasenhuttla ostvarila je šest pobjeda zaredom i trenutno je tri boda ispred drugoplasiranog Bayern Münchena.

Leipzig će u 12. kolu gostovati kod Freiburga. Domaćini nisu u najboljoj formi, a nalaze se na 10. mjestu. RB Leipzig naravno treba pobjedu za zadržavanje prvog mjesta na ljestvici. Saša Sušec vodit će gledatelje kroz utakmicu Freiburg - RB Leipzig uživo na Eurosportu 2, u petak od 20:30 sati.

Kovačev Eintracht Frankfurt ima dobar niz, neporaženi su u 5 utakmica. Pravi test bit će susret s Borussijom Dortmund koja je u prošlom kolu pobijedila Bayern. I Eintracht i Borussija imaju po 21 bod, a dijeli ih samo razlika u golovima. Njima uz bok stoje još tri momčadi s istim brojem bodova u proteklih 11 kola. Susret Eintracht Frankfurt - Borussija Dortmund pratite u subotu od 15:30, uživo na Eurosportu 2! Utakmicu komentira Ivan Jurković.

Nakon što u posljednja dva kola nisu uspjeli osigurati pobjedu, Bayern ima samo jedan cilj u okršaju protiv Bayer Leverkusena. Bavarci moraju izvući pobjedu kako bi ostali što bliže Leipzigu te izbjegli krug od pet momčadi izjednačene s 21 bodom. Utakmicu Bayern München - Bayer Leverkusen u subotu od 18:00 uživo na Eurosportu 2 komentira Juraj Blažičko.

Darmstadtov strijelac Antonio Čolak dobit će novu priliku za svoj četvrti gol u ovoj sezoni Bundeslige na gostovanju kod Schalkea. Schalke je u odličnoj formi, nisu izgubili niti jednu utakmicu u posljednjih šest kola i bit će to težak izazov za momčad Darmstadta koja se nalazi na 15. mjestu ljestvice. Schalke 04 i Darmstadt na teren izlaze u nedjelju u 15:30, a susret uživo na Eurosportu 2 komentira Saša Sušec.

Posljednja utakmica 12. kola suprotstavlja Herthu Berlin i Mainz. Momčad Mainza će biti pod pritiskom jer nisu postigli niti jednu pobjedu van domaćeg terena još od gostovanja kod Werdera (2-1) 21. rujna. Susret Herthe i Mainza pratite u nedjelju od 17:00, uživo na Eurosportu 2 uz Ivana Jurkovića.

25.11.2016. 14:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh