« Nogomet
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
EUROSPORT

Bundesliga uživo na Eurosportu 2

Nakon 19 odigranih utakmica, Bayern je na vrhu ljestvice, sa 4 boda prednosti nad drugoplasiranim RB Leipzig

Bundesliga na dlanu
Bundesliga na dlanu (Eurosport)
Više o

Bundesliga

,

Eurosport 2

Njemački prvaci ovog vikenda pred sobom imaju relativno lak zadatak, putuju na susret s Ingolstadtom, koji je trenutno na pretposljednjem mjestu ljestvice sa samo 15 bodova. Izgledi da Bayern dodatno poveća svoju prednost nad ostalim klubovima je velika.

Do sada su Bavarci izgubili samo jednu utakmicu, imaju najbolji omjer napada i obrana i gol razliku + 31. Susret Ingolstadt - Bayern München pratite uživo na  kanalu Eurosport 2, u subotu u 15:30. 

Prvi meč 20. kola igra se u petak. Mainz dočekuje Augsburg. Obje momčadi nalaze se na sredini tablice, a dijele ih samo 2 boda. Gosti su trenutno u boljoj formi, iza njih su dvije uzastopne pobjede. Mainz je u potpuno drugačijoj situaciji, s dva poraza iz protekle dvije utakmice i sigurno će dati sve od sebe da prekinu niz. Utakmica  Mainz - Augsburg je na rasporedu u petak od 20:30 na Eurosportu 2.

U drugom subotnjem meču sastaju se Shalke i Hertha. Iako je Hertha u zadnjih 6 kola odnijela samo 2 pobjede, još uvijek se nalazi u utrci za Ligu prvaka. Shalke nema najbolju sezonu iza sebe, trenutno je na 12 mjestu. Schalke i Hertha igraju u subotu u 18:30, a prijenos uživo je naravno na Eurosportu 2.  

Hoffenheim u nedjelju gostuje kod Wolfsburga. Cijeli tim se zajedno s našim Andrejom Kramarićem oporavio od jedinog poraza u sezoni (1:2 s RB Leipzig) i u prošlom su kolu pobijedili Mainz s 4:0. Wolfsburg će morati igrati na pobjedu jer ih inače čekaju zadnja mjesta na tablici. Wolfsburg - Hoffenheim uživo na Eurosportu 2, nedjelja u 15:30.  

Zadnji meč vikenda igraju Freiburg i Köln. Köln je u prednosti na tablici, čini se i po formi, pa bi domaći teren i navijači mogli odigrati ključnu ulogu za Freiburg. Susret Freiburg - Koln uživo na Eurosportu 2 pratite od 17:30.

Sve utakmice Bundeslige gledajte uživo na Eurosport playeru.

09.02.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh