Najave & Događanja nema sljedeće stranice
međunarodni multikulturalni susreti

Počinje Yes.Zgb

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Yes.Zgb započinje sutra dvjema predstavama - "Pirom malograđana" Paola Magellia i "Život i sudbina" Dramskog kazališta Maly iz Petrograda. Umjetnička savjetnica Yes.Zgb-a Mani Gotovac… više »

ekološka akcija

Počeo Europski tjedan mobilnosti

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Europski tjedan mobilnosti u organizaciji Europske komisije od 16. do 22. rujna ponudit će bogat zabavno-edukativni programi kako bi se potaknula ekološka svijest građana i kvaliteta… više »

Glazbena događanja

Mars festival na relaciji Zagreb-Ljubljana

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Osnovna ideja festivala je povezati dva grada i dvije države, na programskim, kulturnim, glazbenim, idejnim, te posebno, prijateljskim osnovama. U Ljubljani će svirati Let3, TBF, Elvis… više »

poboljšajmo gradsku klimu

2. ZeGe Vege

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Cilj festivala je upoznati građane s lakoćom življenja na održiv, ekološki i zdraviji način kojim se pri korištenju prirodnih resursa u svrhu ispunjavanja ljudskih potreba ne… više »

ništa od bundeka

Odgođen koncert za slobodu medija

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Nakon što je tijekom prošle godine čak sedam novinara dobilo policijsku zaštitu, pokrenuta je akcija Probudi se!, čiji je cilj ukazati na važnost slobode medija i njihove… više »

Prosinac

U Arenu dolazi spektakl na ledu "Čudesno putovanje Mickeyja i Minnie"

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

U prosincu će zagrebačka Arena ugostiti najveći glazbeno-scenski spektakl naledu ikad organiziran u Hrvatskoj „Čudesno putovanje Mickeya i Minnie“. Ovaj veliki događaj u planira… više »

Počinje umjetnička sezona

Ivana Franke od sutra u Umjetničkom paviljonu

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Izložba "Lability" prostorno-svjetlosnim instalacijama propitivat će suodnos između promatrača i prostora, rekli su na današnjoj konferenciji za novinare kustos Stanko Špoljarić… više »

Svi na Bundek!

I ove godine Rujanfest na Bundeku

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Isto kao o lani na Bundeku će  postojatii glavni šator tj. glavna pozornica na kojoj će nastupati najveća imena hrvatske estrade. Organizatori Rujanfesta ove godine odlučili su… više »

Koncert za slobodu medija

Probudi se!

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Probudi se! je projekt kojim u suradnji s umjetnicima se želi osvjestiti građane o ulozi novinara, fotografa i snimatelja u društvu i opasnostima kojima se izlažu u svom radu.… više »

film
studentski centar

Od 22. do 27. rujna Festival eksperimentalnih filmova

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Uz filmove u konkurenciji, prikazat će se tri retrospektive, program nove hrvatske produkcije i koncertno-filmski performansi, organizirani u koprodukciji s Kulturom promjene SC. Festival će… više »

blagdan

Sretan Uskrs!

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Svim čitateljima metro-portala, kao i svim ljudima koji danas slave najvažniji kršćanski blagdan, želimo miran i blagoslovljen dan Kristovog uskrsnuća. Neka nam svima donese ljubav,… više »

najava

„Bog masakra" u Histrionskom domu

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

U petak, 6. veljače, Kazalište Rugantino pretpremijerno će u Histrionskom domu izvesti svoju novu predstavu - „Boga masakra" Yasmine Reze, proslavljene francuske… više »

najava

Combichrist u Aquariusu 27. 3.

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

U Hrvatsku napokon prvi put dolazi trenutačno najpopularniji svjetski Electro Body Music sastav. Combichrist će održati svoj premijerni nastup u zagrebačkom klubu Aquarius, i to 27.03.… više »

skrolaj na vrh