Najave & Događanja
UPISI U TIJEKU

Radionice kiparstva, slikarstva i keramike u KC Peščenica

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Kulturni centar Peščenica u novoj sezoni organizira radionice za kreativce koji imaju afinitet ka likovnom izražavanju. U radionici slikarstva polaznici će kroz kreativne zadatke i… više »

OBAVIJEST

Zbog kiše otkazan viteški turnir u Susedgradu

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Kiša koja ne prestaje padati u Zagrebu poremetila je mnoge planove za vikend. Nažalost, otkazan je viteški turnir koji se trebao održati u nedjelju 19. rujna na Starom gradu… više »

PRIDRUŽITE SE

Akcija Sportom mijenjamo dijabetes u subotu na Jarunu

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

"Sportom mijenjamo dijabetes", naziv je sportsko-zabavne akcije koja će se ove subote od 9 do 14 sati održati na Jarunu, a cilj joj je povećati svijest o važnosti redovnim tjelesnih… više »

POGLED U SVEMIR

Ne propustite "Noć pod zvijezdama na Ruđeru" u subotu

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Manifestacija "Noć pod zvijezdama na Ruđeru" održat će se u subotu, 18. rujna, na Institutu Ruđer Bošković (IRB) u Zagrebu, a ugledni predavači govorit će o početcima svemira, njegovu… više »

PODSUSEDSKE SVEČANOSTI

Dođite na viteški turnir na Starom gradu Susedgradu

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Udruga Eko 2000 sa sjedištem u Podsusedu organizira festival kulture pod nazivom Podsusedske svečanosti. Riječ je o manifestaciji koja se želi već drugu godinu za redom potvrditi kao… više »

BOGATE NAGRADE

Fotomaraton - 12 sati fotografskog natjecanja

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Natjecanje će se održati u subotu, 11. 9. 2010. s početkom u 10 sati, čiji će start, sada već tradicionalno, biti na Trgu bana J. Jelačića. Sponzor glavne nagrade je PENTAX, a pokrovitelj… više »

LJETNO KINO

Besplatni filmovi pod zvijezdama na Gornjem gradu

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Početkom kolovoza na zagrebačkom Gornjem gradu iza Gornjogradske gimnazije otvoreno je Ljetno kino "Gradec". Ovo je prvo izdanje navedenog kulturnog projekta koji zainteresiranim građanima i… više »

HRANA I FOLKLOR

Manifestacija "Kaj su jeli naši stari" u Vrbovcu

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Jubilarna 30. kulinarsko-turistička manifestaciju "Kaj su jeli naši stari" održat će se u Vrbovcu od 27. do 29. kolovoza, najavljeno je na današnjoj konferencije za novinare. U… više »

RASPORED DOGAĐANJA

Scena Amadeo - bogat program za srpanj

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Klupska kazališno-glazbeno-filmska scena Amadeo i ove godine nudi bogat kulturno-zabavni program u Zagrebu, u atriju Hrvatskoga prirodoslovnog muzeja (Demetrova 1, Gornji grad). Cijene… više »

HUMANITARCI

Na Bundeku u subotu SOS dan za svu djecu bez roditelja

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

SOS Dječje selo Hrvatska u subotu će proslaviti svoj dan na Bundeku. Posvećen je djeci svih SOS Dječjih sela Hrvatske i svijeta, mališanima bez roditelja, njihove ljubavi i skrbi Na… više »

park ribnjak

Turnir u Ljudskom čovječe ne ljuti se!

objavljeno prije 14 godina

Svi znamo dobru staru društvenu igru „Čovječe ne ljuti se" i svi smo je igrali na ploči s pijunima. Ovaj put budite Vi ti pijuni i sami se krećite po ploči sa kapicama u boji na… više »

park ribnjak

Turnir u Graničaru za starije od 18!

objavljeno prije 14 godina

Živciraju Vas profesori na faksu? Dosta Vam je Vašeg šefa na poslu? Tlak Vam diže osoba s kojom ste u vezi? Svega Vam je kolektivno pun k...? Nemojte prolupati i napraviti… više »

LJETO U GRADU

Provedite Ljeto na Strossu!

objavljeno prije 14 godina

Četvrtkom na pozornici kraj Kule Lotrščak posjetitelji osim ugodne glazbe mogu čuti i vidjeti nastupe Stand Up komičara koji na duhovit način progovaraju o aktualnim političkim,… više »

ZAGREB PRIDE

"Hrvatska to može progutati" - Zagreb Pride 2010.

objavljeno prije 14 godina

Povorka počinje u 14 sati na Trgu žrtava fašizma te će nakon prolaska centrom grada (Račkoga-Jurišićeva-Trg bana Jelačića-Gajeva-Teslina) završiti na Zrinjevcu gdje će se… više »

GORI NEBO NAD ZAGREBOM

Festival vatrometa na Bundeku

objavljeno prije 14 godina

Organizator Mirnovec Pirotehnika ove godine dovodi pirotehničke timove iz Kine (Panda Fireworks), Njemačke (Nico Lünig Event) te Italije (La Vip by Vaccalluzzo), vrhunske piro dizajnere… više »

skrolaj na vrh