« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Prosinac

U Arenu dolazi spektakl na ledu "Čudesno putovanje Mickeyja i Minnie"

Publika u Zagrebu moći će tri dana uživati u dvosatnim nastupima tijekom kojih će ukupno biti uprizorene četiri različite predstave s Disneyevim likovima

U prosincu će zagrebačka Arena ugostiti najveći glazbeno-scenski spektakl na
ledu ikad organiziran u Hrvatskoj „Čudesno putovanje Mickeya i Minnie“.

Ovaj veliki događaj u planira se održati od 11. do 13 prosinca, a publika u Zagrebu moći će tri dana za redom uživati u dvosatnim nastupima tijekom kojih će ukupno biti uprizorene četiri različite predstave s popularnim Disneyevim likovima.

Čudesno putovanje Mickeya i Minnie odvest će publiku na putovanje puno zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Disneyevi prijatelji. “Turistički vodiči” Mickey i Minnie s publikom će posjetiti poznate Disneyeve priče: Malu sirenu, Kralja lavova, Lilo i Stitcha i Petra Pana

Organizator očekuje da će broj predviđenih predstava biti dovoljan kako bi svi zainteresirani mogli uživati u spektaklu. S obzirom na to da se Disney On Ice po prvi put održava u Zagrebu, organizatori predviđaju dolazak publike iz cijele Hrvatske i nekoliko susjednih država. Ulaznice će se od četvrtka, 10. rujna moći kupiti putem internetske stranice www.eventim.hr gdje se može naći i popis ostalih prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

U spektaklu kompanije Disney On Ice – “Čudesno putovanje – Mickeya i Minnie” nastupa međunarodni tim nagrađivanih klizača, odličnih koreaografa i kompozitora, dopunjen poznatim pjesmama iz Disneyevih crtanih filmova i klasika rock'n'rolla, što će biti poslastica za cijelu obitelj.

10.09.2009. 15:49:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh