« Muškarci
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
IZAĐITE IZ LJUŠTURE

Pet pokazatelja da ste već predugo sami

Muškarci koji su dugo bez partnerice često ze zapuštaju i prepuštaju lošim navikama

Samac nije dobro društvo ...
Samac nije dobro društvo ... (Deviantart)
Više o

žene

,

partneri

,

muškarci

,

ljubavni odnosi

,

navike

,

samački život

Kako žene tako i muškarci za vrijeme samoće, odnosno single života razvijaju određene navike koje su sve samo ne lijepe i poželjne. Obzirom da većinu slobodnog vremena kod kuće provode sami, već su zaboravili kako izgleda dobar spoj pa tu prazninu pune raznim aktivnostima. Konkretno, muškarci u većini slučajeva postanu lijeni i pasivni. Ako se prepoznajete u navedenom, možda je krajnje vrijeme da si potražite djevojku s kojom ćete opet dobiti sve što ste u razdoblju samoće izgubili.

1. Čini vam se da odbijate sve žene?

U prolazu vam se osmjehne lijepa djevojka; vi umjesto da se osjećate dobro mislite da vam se ruga. Duga razdoblja samoće mogu loše utjecati na vaše samopouzdanje što rezultira gotovo nikakvim kontaktima s novim potencijalnim partnericama. Osim toga,  nisko samopouzdanje je nadasve neprivlačno - zato je krajnje vrijeme da prekinete začarani krug.

2. Loše prehrambene navike?

Ako su vaši ormari puni hrane koju možete pripremiti za manje od 10 minuta, znajte da ste na lošem putu. Ne samo da ta hrana nije dobra za vaše zdravlje i da donosi suvišne kilograme nego to znači da uopće niste spremni potencijalnoj partnerici skuhati romantičnu večeru. Iz tog razloga imajte barem malenu zalihu tjestenine ili riže te nekoliko namirnica kako biste bili spremni za jednostavnu večeru u dvoje. Postoji puno jednostavnih kuharica, što na internetu što u knjigama, pa ju osvojite svojim kuharskim sposobnostima.

3. Razmišljate o kupnji mačke?

Naravno da je samački život ponekad i usamljenički pa zato nije ništa neobično ako želite uz pomoć ljubimca unijeti malo živosti u stan. Možda mačka nije najbolji izbor za vas jer vam se lako može dogoditi da cijeli dan provedete s njom na kauču gledajući televizor. Možda bi bolje rješenje bio pas (ukoliko imate uvjete za psa) što znači da biste ga morali voditi u šetnju, a bili biste i prisiljeni izići iz stana. Osim toga, žene jednostavno ne mogu odoljeti muškarcu sa slatkim psićem.

4. Od joysticka vas bole prsti?

Uopće nije problem prikratiti vrijeme zabavom s igricama samo pazite da zabava ne postane ovisnost. Osim igranja igrica, samci često upadnu u zamku igranja igara na sreću, odlaska u kladionice te bavljenja sportom (što je svakako najbolja opcija). Navika se je, kao što i sami znate, vrlo teško riješiti što kasnije može utjecati na razvoj veze, a na početku može odbiti potencijalnu partnericu. Žene ne vole dijeliti svog muškarca s igraćom konzolom ili hrpom razdraganih prijatelja koji ga ispred zgrade čekaju za nogomet.

5. Za savjete o spojevima pitate mamu?

Vaša majka sigurno u svojoj glavi ima potencijalne kandidatkinje za vas. Kako bi izbjegli mogući spoj s brkatom sestričnom mamine frizerke, uzmite stvar u svoje ruke. Umjesto da se prepustite sudbini, sami napišite majci osobine i stvari koje tražite od buduće partnerice, a ona će ih sigurno sa oduševljenjem uzeti te se pozabaviti traženjem umjesto vas. Nikad ne znate, možda vam baš majka pomogne naći ženu vaših snova.

Izvor: Intimatemedicine.com

26.01.2012. 22:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh