Metro World News
klasika za sve

Pijanist Lang Lang spoj je Mozarta i Hendrixa

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Kad mu je bilo samo pet godina, Lang Lang je pobijedio na pijanističkom natjecanju u svom rodnom gradu Shenyang u Kini. Danas ima 27 godina i glazbena je zvijezda koja oduševljava… više »

ekskluzivno

Upoznajte par čije knjige ljute Italiju

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Bračni par Rita Monaldi i Francesco Sorti svjetski su poznat spisateljski tim. Talijanski autori oživljavaju povijest, a specijalizirali su se za romane iz razdoblja baroka. Njihov neugodan… više »

život na madagaskaru

Kopa zlato umjesto da ide u školu

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Petnaestogodišnji Bino živi na otoku Madagaskaru u Indijskom oceanu. Kad se ne brine za bika njegovog djeda, ovaj dječak traži zlato dva sata hoda od sela Betsiaka u kojem živi. Ovaj… više »

mali trump

Osmogodišnji poduzetnik postao je milijunaš

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Kad je Kanađanin Ryan Ross imao samo tri godine započeo je vlastiti posao s kokošima i jajima u svom kućnom dvorištu. Danas ima osam godina i svoju četvrtu tvrtku, a već je… više »

što se zbilo?

Nestanak struje potpuno izbezumio Brazilce

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Gradovi su trenutno utonuli u kaos nakon što su bez struje ostale bolnice, podzemne željeznice i semafori u bogatim južnim područjima zemlje, uključujući Sao Paulo i Rio de Janeiro.… više »

money, money, money

Dobitak na lutriji učinit će vas sretnijima tek za dvije godine

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

U utorak ujutro svijet je upoznao najnovije milijunaše - Lesa i Samanthu Scadding iz Newporta u Walesu, kao i sedam zaposlenika tvrtke Hewlett-Packard iz Liverpoola, među kojima je i… više »

kratko je zabranjeno

Studentica izbačena s fakulteta jer je nosila minicu

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Brazilska studentica Geisy Arruda izbačena je s privatnog sveučilišta u Sao Bernardu do Campo. Optužena je, naime, za nemoral jer je na fakultetu nosila kratku roza suknju.… više »

buy nothing

Živi bez novca i potpuno je sretan

objavljeno prije 15 godina

Zamislite da godinu dana svojom voljom ne živite u današnjem potrošačkom društvu. Zamislite da živite bez novca. Mark Boyle učinio je upravo to. Živi u kućici na… više »

filmski playboy

Dominic Cooper: Glumac neodoljivog britanskog šarma

objavljeno prije 15 godina

Upoznali smo ga kao Skya, Sophienog zaručnika iz popularnog mjuzikla "Mamma Mia". Nakon toga očarao nas je ulogom Charlesa Greya, ljubavnika Keire Knightley u filmu "Vojvotkinja" ("The… više »

Penelope Leach:

Ne postoji magična formula za odgoj djeteta

objavljeno prije 15 godina

Penelope Leach autorica je jedne od najpoznatijih knjiga o odgoju djece na svijetu, 'Your Baby and Child' ('Vaša beba i dijete'), koja je prvi put objavljena 1977. a dosad se prodala u… više »

bradati trgovac

Američka kompanija se srami što je zaposlila Radovana Karadžića

objavljeno prije 15 godina

Haaški zatočenik Radovan Karadžić zbilja je čovjek s mnogo lica. Kad je prošle godine uhićen u Beogradu, otkriveno je da je cijelo vrijeme 'ordinirao' kao Dragan Dabić, bavio se… više »

sting:

Ja sam tantrički seks!

objavljeno prije 15 godina

Britanski glazbenik Sting izdaje novi album pod nazivom 'If on a Winter's Night' čiji je izlazak najavljen za 27. listopada u SAD-u, te 2. studenog u Velikoj Britaniji. Kako ste došli… više »

Frank sve zna

Otvoren blog na kojem se skupljaju najintimnije tajne

objavljeno prije 15 godina

Frank Warren zna više tajni nego psiholog, svečenik i lokalni konobar zajedno. Njegova web stranica postsecret.blogspot.com prepuna je najrazličitijih tajni koje su ljudi anonimno… više »

INTERVJU

Nelly Furtado povodom izlaska novog albuma na španjolskom

objavljeno prije 15 godina

Tri godine nakon albuma Loose koji je prodan u preko 10 milijuna primjeraka, kanadska pjevačica Nelly Furtado izdala je novu glazbenu poslasticu za svoje obožavatelje. Album "Mi Plan" u… više »

ekskluzivni intervju

John Cusack: 'Da nam se bliži smak svijeta pobjegao bih na Karibe!'

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Popularni američki glumac John Cusack promovirao je svoj novi film u Moskvi. Film '2012' režirao je Roland Emmerich, poznat po spektaklima 'Dan poslije sutra', 'Godzilla' i 'Dan… više »

skrolaj na vrh