Lifestlye MODA&STIL
KRALJICA BURLESKE

Dita Von Teese ne smatra da ljepota nužno mora biti prirodna

objavljeno prije 15 godina

Za ženu koja dobar dio vremena provodi izvan nje, odjeća je vrlo važna Diti Von Teese. Ona je sastavni dio njezinog života, kako na pozornici tako i iza nje, a kraljica moderne burleske… više »

DFW

Treći dan Dreft Fashion Weeka

objavljeno prije 15 godina

Pozicioniravši se na mapi svjetskih Fashion Weekova, Dreft Fashion Week Zagreb uvrstio je u stategiju svog programa strane tjedne mode. Tako je ove sezone, kao gost s partnerskog… više »

DFW

Druga večer Dreft Fashion Weeka

objavljeno prije 15 godina

Druga večer Dreft Fashion Week Zagreb započela je predstavljanjem mladih dizajnera, studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta, koji u sklopu modnog natječaja Pret-a-design konkuriraju… više »

PROLJEĆE-LJETO 2010.

Počeo Dreft Fashion Week Zagreb

objavljeno prije 15 godina

Predstavljanjem pobjednika Modnog ormara, sinoć je u Balonu Boćarskog doma počeo Dreft Fashion Week Zagreb za sezonu proljeće-ljeto 2010. Jasmina Bolanča pokazala je mini kolekciju bijelih… više »

ekološka svijest

Imate li vi svoju ‘I'm not a plastic bag’ torbu?

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Anya Hindmarch svoju je prvu torbu dizajnirala kad joj je bilo pet godina. Tada ih je radila rezajući papir i lijepila ih selotejpom. Anya danas ima svoje carstvo modnih dodataka, a postala… više »

junk art

Novi hit su tenisice izrađene od pisaćih mašina i kompjutera

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Mijenjali biste svoj stari mobitel za novi iPhone? Ili svoj PC za notebook? Amerikanci ih ne moraju bacati - mogu ih jednostavno odnijeti junk umjetniku Gabrielu Dishawu. 29-godišnji… više »

beskorisne kreacije?

Satovi na glavi su novi modni trend

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Dizajneri stoje pred vječnom dilemom: kreirati nosivu modu koja će se dobro prodavati ali neće izazvati revoluciju ili eksperimentirati s neobičnim kreacijama i pokupiti pohvale za nove… više »

svi u shopping

Rasprodaja obuće u Tvornici

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Cipele s potpisom Miss Sixty, Energie, Killah, Bronx, CAT, Levi's, G-Star, CK Calvin Klein, Tommy Hilfiger, DKNY, Skipper Marine, Yellow Cab, Bunker, Tsubo, Bullboxer, Cushe i Jump i do 80… više »

Sante D'Orazio

Fotograf slavnih otkriva tajne zanata

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Kad se s druge strane kamere nalazi Sante D'Orazio, poznate osobe spremne su na najluđe poze i neobično ponašanje. Slavni fotograf slikao je gotovo sve zvijezde, od Angeline Jolie do… više »

Jimmy Choo za H&M

Jimmy Choo za H&M: Vječni bunt visoke mode po prihvatljivim cijenama

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Već i vrapci na grani znaju da dobri modni dodaci podižu i najstarije krpice iz ormara poput feniksa iz pepela. Suradnjom H&M-a i modne kuće Jimmy Choo cipele i torbice visoke mode… više »

Frederic Fekkai

Frizer Scarlett Johansson daje savjete za njegu kose

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Frederic Fekkai osoba je koja stoji iza frizura lijepih žena poput Claudie Schiffer, Scarlett Johansson i Renée Zellweger. Kako je kroz njegove ruke prošla kosa brojnih poznatih… više »

NOVA VIZIJA

Uskoro 4. 'Modni ormar'

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Zamislite da Madonna, Angelina Jolie ili David Beckam počnu dolaziti u Zagreb po "krpice". Baš taj san pokušavaju ostvariti organizatori četvrtog "Modnog ormara",… više »

hrvatski proizvod

U nedjelju se obilježava Dan kravate

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Organizator obilježavanja Dana kravate je Academica Cravatica, čiji je tajnik Dino Bedrina izjavio da se u zadnjih pet godina, koliko se obilježava Dan kravate, učinilo puno na isticanju… više »

croApoRTer@WORK

Retro moda na Cro A Porteru

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Ovosezonski, četrnaesti u nizu Nivea Cro A Porter počeo je jučer u Zagrebu. Po mišljenju mnogih, najkvalitetnija modna priredba u zemlji nastavlja s predstavljanjem niza eminentnih… više »

Modni vikend

Novi Cro A Porter otvoren na Velesajmu

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Revijom Hyppy Gardena počelo je na Zagrebačkom velesajmu još jedno izdanje Cro A Portera. Osim što je privuklo brojna poznata lica iz javnog života, hrvatski modni događaj… više »

skrolaj na vrh