« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
svi u shopping

Rasprodaja obuće u Tvornici

Poznate marke cipela na jedinstvenoj ponudi uz ogromne popuste

Fotografija vijesti
Više o

zagreb-info

,

Tvornica rasprodaja

,

Miss Sixty

,

Tommy Hilfiger

,

Skipper Marine

,

Yellow Cab

,

Tsubo

,

Bullboxer

,

Cushe

,

Jump

,

CAT

,

G-Star

,

čizmice s petom

Cipele s potpisom Miss Sixty, Energie, Killah, Bronx, CAT, Levi's, G-Star, CK Calvin Klein, Tommy Hilfiger, DKNY, Skipper Marine, Yellow Cab, Bunker, Tsubo, Bullboxer, Cushe i Jump i do 80 posto jeftinije? Zvuči nevjerojatno, ali istina je, kažu iz Tvornice kulture gdje će od  nedjelje do srijede biti još jedna velika rasprodaja.

Na rasprodaji koju organizira Transport Footwear naći će se više od 200 prošlosezonskih modela. Kako saznajemo cijene gotovo ne mogu biti niže. Tako će se pojedine marke moći kupiti i za 80 posto manje novca nego u dućanima.

Primjerice Miss Sixtyjeve čizmice s potpeticom koje snižene su s 1.360 na 350 kuna, Tommy Hilfiger čizme moći će se kupiti za 350 kuna umjesto 1.020 kuna, muške CK Calvin Klein tenisice za 490 dok im je redovna cijena bila 1.290 kuna.

S obzirom na dosadašnja iskustva vjerojatno će i ovoga puta pred Tvornicom biti poduži red već od ranih jutarnjih sati. U nedjelju će svoja vrata otvoriti kupcima u 11 sati, a shoppingirat će se moći sve do 19 sati, dok radnim danima prodaja počinje u 10 sati.

09.11.2009. 07:39:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh