Lifestlye MODA&STIL

Anoreksični robot za modne piste

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Novi japanski robot hoda i govori, ima žensko lice koje se smiješi, a smršavio je na samo 43 kilograma i bit će predstavljen na modnoj reviji. No proizvođač još nije… više »

Modni pogodci i promašaji na Oscarima

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Mjesecima nakon dodjele Oscara, čak i dulje nego o dobitnicima, raspravlja se o modnim pogotcima i promašajima filmskih zvijezda koje su šetale na crvenom tepihu. Neke od… više »

zbogom "sajmu taštine"

Ukida se izdavanje Vanity Faira

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Američka izdavačka kuća Conde Nast u srijedu je najavila ukidanje njemačkog izdanja časopisa Vanity Faira. Posljednji broj njemačkoga tjednika, namijenjena poklonicima mode te… više »

donna karan

Svjež izgled u teškim vremenima

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Donna Karan spremnija je uhvatiti se u koštac s gospodarskom krizom nego dobar dio struke. „Pa otvorila sam firmu tijekom jedne od kriza", kaže Donna Karan u interviewu… više »

Ekološke čizmice

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Dizajnerica Camila Labra osmislila je čizmice izrađene od plastičnih vrećica, a ekološki osviještene kupce privlače pristupačnom cijenom od 30 funta (33 eura) i izgledom jer ne… više »

Pin-up Panov kalendar

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Svake godine u prosincu na adrese kupaca koprivničke pivovare stiže Panov kalendar, poznat po atraktivnim ljepoticama. No, ove je godine on pravo osvježenje. Naime, pin-up je ponovno u … više »

Zbogom Mr. Blackwell

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Kontroverzni američki modni kritičar Mr. Blackwell, koji se proslavio svojim godišnjim listama najgore i najbolje odjevenih slavnih osoba, umro je u nedjelju u 86. godini.Rođen 1922.… više »

Egipatska avantura

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Skoro da nema čovjeka koji ne zna barem nešto o Egiptu i piramidama. Znanje je, doduše, ograničeno jer znanstvenici već stoljećima bezuspješno tragaju na odgovore o tome… više »

CAP no. XII

Cro-a-Porter završio u stilu devedesetih

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Dvanaesti po redu Cro a Porter završio je, a to je izgleda već tradicija, spektaklom modnog dvojca ELFS. Razigrani dizajneri zavirili su u modne devedesete i iz «naftalina»… više »

Lude cipele svjetskih zvijezda na aukciji

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Holivudski glumac Robin Williams, filmski Harry Potter Daniel Radcliffe i pjevač Elton John među onima koji su dali svoje cipele.  19 pari cipela slavnih sudionika aukcije bit će… više »

city break

London: Užitak na Covent Gardenu

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Hit hotel: Dizajnerski, privatni boutique hotel One Aldwych, inače dobitnik Conde Nasteove nagrade za najbolji britanski boutique hotel, jedan je od najuzbudljivijih modernih hotela u… više »

DIZAJNERI

Izložba hrvatskog dizajna

objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Bijenalna izložba hrvatskog dizajna otvorit će se 6. listopada u Paviljonu 19 Zagrebačkog velesajama, čiji je sajam "Ambienta" partner izložbe, najavljeno je na današnjoj… više »

NAŠE BOROSANE

Borovo predstavilo novu kolekciju za 2009.

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Vukovarsko "Borovo" predstavila je danas novu kolekciju za sezonu proljeće-ljeto za 2009. godinu sa 678 modela muške, ženske, djevojačko-dječačke i dječje obuće pod brandom… više »

Kćeri utječu na modni stil majki

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Dvanaest posto ispitanica odgovorilo je da na njih utječe moderni modni stil kćeri, rezultati su istraživanja koje je proveo njemački modni časopis. Nadalje, jedna od deset majki izjavila je… više »

Teleworking: Kad kuhinja i soba postanu radno mjesto

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Koliko ste se puta u životu probudili s mišlju kako bi bilo lijepo da danas ne morate ići na posao? Napredna tehnologija i suvremeni načini komunikacije tu vam uvelike mogu pomoći!… više »

skrolaj na vrh