« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
PROLJEĆE/LJETO

U modi su neonske boje

Cipele, mašnice, majice i torbe žarkih boja nose se ove godine, nešto hrabriji će od glave do pete biti u neonu

Neon
Neon (Facebook)
Više o

modni trendovi

,

neonski sat

,

moda 2011

,

neon

Pozdravite se s crnom i bijelom - ove godine se nosi neon. Najhrabriji će na ulicu izaći od glave do pete odjeveni u odjeću neonskih boja, dok će nešto umjereniji odabrati žarke detalje poput cipela, torbica, mašni i naočala.

Iako su žarke boje (roza, plava, žuta i zelena) apsolutni modni hit za proljeće/ljeto 2011. prilikom odabira odjeće treba biti oprezan. U suprotnom ćete izgledati kao da ste ispali iz MTV-a negdje 1983. Neonske boje također treba znati nositi pa će se na njih lakše odlučiti osobe s više samopouzdanja koje su sklone eksperimentima. Klasičarima se preporučuju modni dodaci poput ogrlica.

Neonske boje izgledaju dobro na modnim pistama i simpatično na gradskom asfaltu, ali se postavlja pitanje mogu li se nositi u svakodnevnim prilikama, pogotovo na radnom mjestu? Mogu, a tajna je u umjerenosti i kombinaciji sa sivim i pastelnim bojama.

Odjevni predmet ili modni dodatak boje neona odličan je kontrast (već pomalo dosadnim) klasičnim bojama koje su vladale gotovo cijelo desetljeće. Poslovni look može se oživiti rozom ogrlicom ili fluorescentno-zelenim remenom. Odličan izbor su torbice žarkih boja kao i cipele. Pravi retro i disco izgled postići ćete cipelama s neonskim uzorcima, pogotovo krugovima. Muškarcima se preporučuju jednobojne cipele žarkih boja koje se mogu nositi na kratke hlače i odijelo.

Piše: Richard Peckett /MWN


08.04.2011. 21:07:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    lana
    08.06.2011. 15:41
    Maaaa......ljudi ovo je sasvim super odjecaaa FKt mi se svidja aww aww :D <3<3<3
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh