Lifestlye MODA&STIL
NAŠA MODA

Riječki Cro design studio slavi svoj peti rođendan uz velika sniženja

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Cro design studio u gradu Rijeci koji okuplja 15-tak najkvalitetnijih hrvatskih dizajnera po ocijeni struke, svojih kolega dizajnera, modnih kritičara, hrvatskih zvijezda i javnih osoba slavi… više »

DFWZ

Pogledajte modne poslastice s drugog dana Fashion Week-a

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Druga revijalna večer Dreft Fashion Weeka Zagreb ispričala je devet priča, devet modnih poslastica. Najvjernije sudionice FWZ-a, duo Karaka Design (Vesna Karuza i Senija Radić) počasno su… više »

SAZNAJEMO

U potrazi ste za akcijama i sniženjima i do 50%?

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Magma ovih dana otvara sezonu niskih cijena. Odabrane su dvije lokacije za tjednu akciju u kojoj je cijeli asortiman snižen od 30-50% - Magma Žitnjak Zagreb i Magma trgovine u Dalmare centru… više »

DFWZ

Prva revijalna večer zagrebačkog Fashion Weeka

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Prvu revijalnu večer pompozno je otvorila nova dugoočekivana kolecija Ivane Popović. Čitava kolekcija inspirirana je ruskim kostimografkinjama iz epohe futurizma i suprematizma poput Natalije… više »

DFWZ

Još samo dan do početka Zagrebačkog tjedna mode

objavljeno prije 14 godina

Ove godine, po prvi put ikada, nešto i za žene! Uvijek se na velikim ekranima na glavnim trgovima prati nogomet (najvažnija sporedna stvar na svijetu za muškarce) i prijenosi… više »

DFWZ

Etno dizajnerica Mina Petra na zagrebačkom tjednu mode

objavljeno prije 14 godina

Naša najprizatija etno dizajnerica Mina Petra upravo se vratila iz Padove gdje se na glavnom trgu predstavila revijama etno kolekcije „Licitarsko srce" i kolekcije… više »

DREFT FASHION WEEK ZAGREB

Bajagina najdraža dizajnerica na zagrebačkom Tjednu mode

objavljeno prije 14 godina

Nataša Šarić je jedna od istinskih dizajnerskih zvijezda u Beogradu. U modnim krugovima, prestiž je nositi Natašu Šarić. Muzičari ju obožavaju, a i ona njih. Već… više »

PRVI MEĐUNARODNI

U Splitu otvoren modni festival Europe future fashion

objavljeno prije 14 godina

Na splitskim Prokurativama otvoren je večeras prvi međunarodni modni festival Europe future fashion koji će potrajati sve do nedjelje tijekom kojeg će ljubitelji mode u ta tri dana moći… više »

NOVI MCQUEEN

Dizajner Lady Gage dolazi u Zagreb

objavljeno prije 14 godina

Trenutno je najvruće ime na svjetskoj modnoj sceni mladi beogradski dizajner, 29-godišnji Marko Mitanovski na poziv Dreft Fashion Weeka Zagreb, po prvi puta, dolazi izlagati u Zagreb.… više »

NAOMI CAMPBELL

Louis Vuitton dizajnirao kovčeg za pokal SP-a u nogometu

objavljeno prije 14 godina

Nogometaši su poznati po svojoj ljubavi prema dizajnerskim torbama i torbicama s kojima se pojavljuju na okupljanjima, putovanjima i drugim javnim događanjima. Svjetsko prvenstvo u… više »

SEDAM GODINA

Modni kreator Jean-Paul Gaultier odlazi iz Hermesa

objavljeno prije 14 godina

Modni kreator Jean-Paul Gaultier napušta umjetničko vodstvo ženskog pret-a-portera u modnoj kući Hermes nakon sedam godina suradnje, "želeći se koncentrirati na nove projekte",… više »

DFW

Dreft Fashion Week otvara vrata 9. lipnja

objavljeno prije 14 godina

Dreft Fashion Week Zagreb, najvažnije međunarodno modno događanje u Hrvatskoj, uskoro ponovno otvara vrata Balona Boćarskog doma. Od 9. do 12. lipnja 2010. svi ljubitelji mode imat će priliku… više »

KOJA KOMBINACIJA!

Čarape i sandale su novi modni hit

objavljeno prije 14 godina

Sjećate li se Severine i njezine faze ''djevojka sa sela''? I njezine kombinacije čarapica i sandala na visoku potpeticu? Davno je to bilo, ali, kao i sve drugo, vraća se u modu. Naime,… više »

PATRICIA FIELD

Ekskluzivni intervju s modnom stilisticom filma "Seks i grad 2"

objavljeno prije 14 godina

Patricia Fiel, žena koja je Carrie Bradshaw obula u cipele Manolo Blahnik, za Metro govori o inspiraciji koju je imala pri odabiru odjeće za „Seks i grad 2". Serija, a sada i filmovi… više »

ZABORAVITE MINIMALIZAM

Krpice iz ''Seksa i grada 2'' koje i vi možete imati u ormaru

objavljeno prije 14 godina

Naravno da umjesto legendarnih štikli Manola Blahnika nosite obične cipele. I da češće nosite bež od crvene boje. Nema veze što moda sve više ide prema minimalizmu… više »

skrolaj na vrh