Lifestlye MODA&STIL
ZA MASE

Karl Lagerfeld kreira kolekciju za širu publiku

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Karl Lagerfeld, poznati modni kreator, na proljeće će izdati novu liniju pret-a-portera "masstige" (spoj riječi "masa" i "prestiž") za široku publiku koja će se prodavati na internetu,… više »

CASUAL SEXY

Castro - bliskoistočni H&M

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Iako ime može upućivati na to da bi se moglo raditi o vojničkim uniformama za Kubance, Castro je modna marka iz Izraela s ambicijom da postane novi H&M. Poduzeće je u Tel Avivu osnovao… više »

NOVA SURADNJA

Francuska elegancija u H&M-u

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Karl Lagerfeld, Stella McCartney i Jimmy Choo samo su neki od proslavljenih dizajnera s kojima je H&M uspješno surađivao. Dugo se nagađalo za koga će se Šveđani odlučiti ove… više »

IZBJELJIVANJE I BRIJANJE

Modni svijet poludio za nevidljivim obrvama

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Na naslovnici aktualnog izdanja kultnog modnog magazina Vouge nalazi se manekenka s izbjeljenim obrvama, a 'izblajhane' ili obrijane obrve bile su obvezne na predstavljanju novih kolekcija… više »

HODANJE LJUJANJEM

Masai cipele - zaobljeni đon za pravilno hodanje

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Cipele s debelim zaobljenim đonom koje estetski nisu nimalo privlačne, navodno su odlične za kralježnicu i zdravo držanje. U njima treba nanovo naučiti hodati, ali jednom kad je tehnika… više »

SEKSI

Čizme preko koljena obilježit će modnu jesen

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Visoke više ne moraju biti samo potpetice već i same čizme i to, po mogućnosti, preko koljena. Trend koji je sramežljivo započeo prošle godine, ženska srca (i muške… više »

TUNIKE I NARUKVICE

Gypseteri - novi modni uzori

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Izgledaju kao mješavina hipija i cigana, ali nisu nimalo staromodni već postavljaju nova modna pravila među bogatašima. Ime gypseter dobili su spajanjem riječi "jet-set" i… više »

SVE ZA LJEPOTU?

Novi hit su Booty Pop gaćice koje podižu guzu

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Novost na svjetskom tržištu su ženske gaćice Booty Pop u kojima stražnjica izgleda okruglije i čvršće. Proizvođači ovih gaćica inspirirani su poznatim zvijezdama koje se ponose… više »

KOLEKCIJA CHELSEA

Ljubavna afera Dolce&Gabbane s nogometom se nastavlja

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Moda i nogomet još jednom su se ujedinili prilikom otvaranja novog lounge bara pri CFC-u (Chelsea Football Club). Ovo novorođeno partnerstvo je dio trogodišnjeg dogovora između… više »

PRIRODNO

Muslimanka predstavila prvu šminku u skladu s islamskim zakonom

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Muslimanska poslovna žena pokrenula je u Velikoj Britaniji prvu liniju tzv. halal šminke, bez alkohola i životinjskih sastojaka. Samina Akhter pokrenula je "Samina Pure" liniju… više »

Iz radionice Chloe Sevigny: Odjeća za prave cure i opake kučke

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Zaboravite na uobičajeno predstavljanje. Prošloga mjeseca Chloe Sevigny imala je debi sa svojom laganom međusezonskom kolekcijom na svečanoj ceremoniji u sklopu velikog partyja u… više »

FW

Završio prvi Fashion Week Rab

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Fashion Week održan je na rapskim Bobotinim stepenicama koje su tijekom zadnja dva dana bile obojane u ljetne boje mora i sunca sinoć se predstavilo osam dizajnera dizajnera. Tako smo imali… više »

NEMA BOKOVA

''Nevidljive'' gaćice – biste li ih nosili?

objavljeno prije 14 godina

Različiti odjevni predmeti postaju sve manji, tanji i prozirniji. Tako je i s donjim rubljem. Iako pri pogledu na tange čovjek pomisli ''može li to ići dalje'', odgovor je - može. Naime, u… više »

IN & OUT

Kakve frizure se nose ovoga ljeta?

objavljeno prije 14 godina

Tijekom ljeta kosu treba čuvati od sunca, ali nisu potrebni česti odlasci frizeru ili komplicirane frizure. Upravo suprotno - ovoga ljeta ''in'' su jednostavne frizure koje se lako održavaju,… više »

RAB

Fashion Week Rab

objavljeno prije 14 godina

Ovog će se ljeta po prvi puta održati Fashion Week Rab. U dvije ljetne modne večeri sudjelovati će velik broj hrvatskih dizajnera koji će predstaviti svoje kolekcije za ljeto 2010. Donosimo… više »

skrolaj na vrh