« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ODLIČNO!

Sushi torbice u ponudi E-mobilea

Sushi je poznati Njemački brand kvalitetnih torbi za prijenosna računala i mobilne uređaje koji je veliki naglasak stavio na dizajn istih.

Glamurozne Sushi torbe za vaše gadgete
Glamurozne Sushi torbe za vaše gadgete (emobile.hr)
Više o

laptop

,

mobitel

,

E-mobile

,

Sushi torbice

Koliko ste puta išli na sastanak ili prezentaciju, obučeni u lijepu modernu haljinu ili odijelo, a na ramenu ste nosili klasičnu laptop torbu koja nikako nije išla uz vaš stil?

Dizajn čini razliku, a torbe su izraz osobnosti i individualnosti njihovih nositelja. Sushi je zbog toga transformirao torbe iz jednostavnih i funkcionalnih spremnika za vrijedne stvari u predivne modne dodatke.

Uz sofisticirane uzorke, ekskluzivne materijale i fascinantne boje, Sushi torbe nude svojim nositeljima široku paletu dizajna s kojima će najbolje izraziti svoj stil.

Glamurozan dizajn sa modnih pista sada je dostupan svima! Ove su torbe idealne za modno osviještene, a osim torbi za prijenosna računala, Sushi ima i mini-torbe za prijenos tablet računala, netbookova i mobitela.

Uz glamurozan dizajn, ove torbice odlikuje i prihvatljiva cijena. Više informacija o samim Sushi proizvodima potražite na stranicama uvoznika - www.emobile.hr.

14.12.2012. 10:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh