Lifestlye MODA&STIL
BLING BLING

Dijamanti ipak nisu vječni

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Čini se kako je velška pjevačica Shirley Bassey ipak bila u krivu kada je početkom 70-ih godina prošlog stoljeća pjevala svoju slavu „Diamonds are forever" pjesmu, čiji… više »

SAMO U JAPANU

Klimatizirana odjeća - to mogu smisliti samo Japanci

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Poput havajske košulje i bikinija, "klimatizirani sako" komad je ljetne odjeće u Japanu gdje se stanovništvo pokušava rashladiti ne trošeći previše… više »

DANI VJENČANJA

Sara Brkić zaštitno lice Dana vjenčanja 2011.

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Casting za Zaštitno lice Dana vjenčanja je održan u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu, a ukupno se prijavilo 88 djevojaka. Stručni žiri u kojem su bili Anica Kovač,… više »

MODA

Završio Dove Fashion.hr Cruise 2012

objavljeno prije 13 godina

Osim samih revija te novih cruise kolekcija hrvatskih dizajnera i gostiju iz regije, organizatori Dove Fashion.hr Cruisea 2012 osmislili su brojne aktivnosti za sve sudionike. Nakon… više »

NA JESEN

Nova modna suradnja - Versace za H&M

objavljeno prije 13 godina

Dućani H&M-a na jesen će ponovno biti prepuni. Švedska modna kuća dogovorila je naime suradnju s Donatellom Versace, a prvi odjevni predmeti u trgovine bi trebali stići 17.… više »

PONOVNO IN

Ljetni modni hit za muškarce: Bijele traperice

objavljeno prije 13 godina

Muškarci bi ove godine, kao uostalom svake godine, trebali izbjegavati trapezice i previše uske traperice, i držati se jednostavnih ravnih krojeva. No ono što je ove… više »

crno-bijeli svijet
SAJAM TAŠTINE

Rasizam na modnim pistama

objavljeno prije 13 godina

Nakon groznog ispada Johna Galliana prema Židovima, dogodio se još jedan incident u visokoj modi. Frizer slavnih modela poput Kate Moss, James Brown, iskoristio je famoznu… više »

BRITANSKI FRIZERI:

Audrey Hepburn ima najutjecajniju frizuru u povijesti

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Anketa koju su proveli kod vodećih britanskih frizera pokazala da mušterije najviše traže upravo tu frizuru, daleko više od kratke bob frizure Victorie Beckham ili… više »

MUŠKI MIRIS

Izlazi parfem nadahnut erupcijom vulkana Grismvotn

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Kako zaraditi na prirodnoj katastrofi? Islandska kreatorica koja se proslavila parfemom nadahnutim erupcijom vulkana Eyjafjoell, odlučila je obnoviti svoju ideju pošto je prošli… više »

pouch sling marama
SVI U ŠETNJU

Koja je vaša nosiljka za bebu?

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Sunce je konačno došlo, dani su sve duži i više se nikome ne ostaje kod kuće. Svakodnevne šetnje s vašim malim bebicama postale su ritual s kojim svojim… više »

TRENDOVI

Alejandro Ingelmo - intervju s proslavljenim dizajnerom cipela

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

U Londonu je sparno, a njegov salon nije opremljen klima uređajem, no Alejandro Ingelmo izgleda sjajno u bijeloj košulji i kravati. Vodi nas kroz salon i pokazuje cipele koje je… više »

LJETO SE BLIŽI

Japanke - što treba znati o njima

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Jesu li japanke opasne po zdravlje? Već smo pisali o tome da određeni broj stručnjaka vjeruje kako one predstavljaju opasnu ljetnu obuću jer hodajući u njima dolazi do velikog opterećenja… više »

PRVA VEČER

Sjajno otvaranje Dreft Fashion Weeka

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Prva večer Dreft Fashion Weeka Zagreb u Hypo centru nadmašio očekivanja. Mnogobrojni posjetitelji uživali su u revijama Sanje Jakupec iz Mustri čiju je reviju otvorila poznata… više »

IRACIONALNO PONAŠANJE

Žene ne nose većinu cipela koje imaju u ormaru

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Žene obožavaju cipele i rado ih kupuju, ali na kraju ne nose ni 50% parova koje imaju u ormaru, pokazuje istraživanje kojeg je proveo britanski institut "Co-operative Insurance". Britanke u… više »

DFW

Stiže 16. Dreft Fashion Week

objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca

Od 19.-21. svibnja ponovo u prestižnoj multimedijalnoj dvorani zagrebačkog Hypo Centra, Dreft Fashion Week Zagreb, jedino internacionalno modno-kulturno događanje u Hrvatskoj, … više »

skrolaj na vrh