« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
MA DAJ?

Facebook i Instagram unesrećuju žene

Golema količina slika koja se svakodnevno pojavljuje na profilima prijatelja čini žene nesretnima zbog nedostatka odjeće u ormaru

OK, ja nemam ništa u ormaru ...
OK, ja nemam ništa u ormaru ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

Facebook

,

fotografije

,

odjeća

,

Instagram

Žene i dalje tvrde da nemaju što obući, iako je zadnja anketa pokazala da prosječna žena u ormaru ima 107 odjevnih predmeta, a pronađen je i novi krivac za to - Facebook! Naime, broj fotografija na Instagramu i Facebooku je toliki da velik broj žena već par dana nakon kupovine svoju odjeću smatra starom. 

Problem je u odjeći koja je nedavno nošena ili se ne može kombinirati u nekoj varijanti koja bi vlasnici odgovarala, a već se vidi u toj odjeći na gomili fotografija koje je postavila sama ili njeni prijatelji. 

Prosječna žena tako smatra da 36 posto njene odjeće nije više nosivo, dok je novi postotak odjeće koja stoji u ormaru, a nikad nije bila odjenuta 15 posto. Odjeća se proglašava neprikladnom iz par razloga - da je razvučena, prljava, preuska ili prevelika. 

Dvije trećine žena je istraumatizirano pronalaženjem kombinacije koju će obući za neku posebnu priliku, a na kraju 64 posto njih uvijek kupe neki novi odjevni predmet. Stoga ne čudi da se dvadeset posto žena redovito svađa s partnerom zbog odjeće, pa ih 36 posto novu odjeću sakriva.

29.09.2013. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh