Lifestyle GASTRO
SAVJETI ;)

Kako doći Kinezima na ručak?

objavljeno prije 11 mjeseci

Kod Kineza je izuvanje cipela takoreći obavezno. Obično domaćin ponudi papuče. Ali, to je tek početak niza „pravila" kako biti dobar gost kod domaćina Kineza. Pekinški stručnjak… više »

MLJAC

Što se može brzo i zdravo spremiti za jelo?

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Danas, u povodu Svjetskog dana hrane, Ledo je u zagrebačkom studiju Enzita, u sklopu kulinarske radionice, predstavio nove proizvode kojima dodatno obogaćuje svoj asortiman zamrznute hrane.… više »

ZANIMLJIVO

Što Hrvati najčešće naručuju?

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Prilikom naručivanja hrane postoji jedna dilema koja je univerzalna za cijeli svijet - pizza ili burger? Prema recentnim podacima platforme Wolt Hrvatska, korisnici prilikom naručivanja… više »

MLJAAAC

Nagradna igra za one koji vole ljuto

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Pripremite se za nevjerojatno iskustvo okusa i šansu za osvajanje vrijednih nagrada jer stiže Nikas nagradna igra, u partnerstvu s brendovima TABASCO®, MexiFoods i Mission! Svi… više »

COOL

bio&bio u “Tjednu zdravlja djece” donosi svoje favorite

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Zdravlje djece je neprocjenjivo i ispravan odabir igra ključnu ulogu u tom procesu, što je premisa za bio&bio koji je uvijek pouzdan partner u brizi za dječje zdravlje. Nudeći samo… više »

BRAD

Crveni tepih zamijenio uživanjem u kavi

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Poznati talijanski brend aparata za kavu u kućanstvu De'Longhi predstavio je nastavak svoje Perfetto kampanje koja ponovno okuplja holivudsku ekipu obilježivši tako cijeli tjedan… više »

COOL

Nuvilab iz Južne Koreje pobjednik FoodTech StartUp natjecanja za 2023.

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

U sklopu Weekend.16 dodijeljene su nagrade najuspješnijim sudionicima popularnog FoodTech StartUp Competitiona, a ovogodišnji pobjednik je Nuvilab iz Južne Koreje. Riječ je o… više »

MLJAAAC

Milka pokreće veliku nagradnu igru

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Nagradna igra traje do 23. listopada 2023., a dobitnike očekuju sjajne nagrade - 3 nezaboravna egzotična putovanja, 10 kuhinjskih robota i 50 Milka slatkih paketa. Sudjelovanje u nagradnoj… više »

RAZGOVORI UGODNI

Razgovor s Ivanom Pažaninom

objavljeno prije 1 godinu

Poznati splitski chef i, kako ga mnogi nazivaju - najpoželjniji hrvatski neženja, Ivan Pažanin, najavio je svoju prvu kuharicu, a njegov restoran i bar u centru Splita uskoro će u ponudi… više »

UPS?

Kokteli i zdravlje: par važnih detalja

objavljeno prije 1 godinu

Ako je neki koktel vaše omiljeno piće, vrijeme je da doznate koji se kokteli smatraju nezdravima. Oni sadrže puno kalorija i šećera, zbog čega povećavaju rizik od debljanja, a… više »

MLJAC

Proteinski čoko štapići za prste polizati

objavljeno prije 1 godinu

Proteinske pločice nutritivno su uravnotežen brz, lagan i ukusan snack. Stanu u svaki džep i savršen su odabir za one trenutke kad se poželite nečeg slatkog. Zbog visoke količine… više »

ANALIZA

Koliko jedemo raznoraznih namaza?

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Namazi su omiljeni pomoćnici u spremanju brzog doručka, a mliječni, voćni i čokoladni namazi te paštete nađu svoje mjesto i u brojnim drugim gastro prigodama naših građana.… više »

MLJAC

Kako prepoznati dobar avokado i ostale tajne ;)

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Male tajne velikih majstora hrane - uvijek je problem pronaći najbolji avokado. jer kada jednom kada sazri, ostaje dobar samo dva ili tri dana prije nego što bude prekasno. Najbolje je… više »

MLJAC!

Hrvati obožavaju ovaj preukusni talijanski gelato

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Priča o Sammontana gelatu nadahnjuje Talijane više od 70 godina, a vrijeme je da i mi postanemo dio nje. Chiara Ferragni, najpoznatija talijanska influencerica, uopće ne skriva da se u… više »

MLJAC

Ako želi jesti baš kao kralj...

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Gastronomija je često važan razlog zašto mnogi putnici biraju svoje destinacije. Bilo da se radi o lokalnoj kuhinji ili modernom jelovniku, najbrži put do srca neke zemlje često je… više »

skrolaj na vrh