Lifestyle GASTRO
MLJAC

Zvijezda ketchup majoneza - jedna tuba sreće

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Spoj kremaste Zvijezda delikates majoneze i blagog Zvijezda ketchupa od svježih rajčica u istoj tubi kombinacija je prepoznatljivih okusa u novom ruhu koja će popraviti svako jelo i ukrasiti… više »

MLJAC

Pivo ima jednu dobru osobinu

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Nema sumnje da je zabavno piti pivo, no uzimajući u obzir sve okuse koji se danas spajaju, što vas spriječava da taj napitak koristite i u kuhinji? Tim se pitanjem bavi sve više… više »

MALI TRIKOVI

Mali trikovi za uspješnije kuhanje

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Ako ste presolili juhu, gulaš ili umak, dodajte vode ili neslanog temeljca te ubacite povrće poput luka i mrkve, pa nastavite kuhati još desetak minuta. I kiselina pomaže u… više »

SAZNAJEMO

Zvijezda predstavlja Butissimo – lako maziv i brzo topiv namaz

objavljeno prije 4 godine

Zvijezda predstavlja novi proizvod Butissimo - lako maziv i brzo topiv namaz, a dolazi u dvije varijante - classic i slani. Savršene teksture, Butissimo ima poseban, pun i kremast okus… više »

COOL

Jamnica Botanica – inovacija iz Jamnice

objavljeno prije 4 godine

Kompanija Jamnica, jedan od pokretača hrvatskog gospodarstva s preko 1000 zaposlenih i jakim razvojnim timom donosi tržištu još jednu inovaciju u liniji Jamnice. Ovog proljeća… više »

Foto: greatist.com
SAVJETI

Ostanite doma i kuhajte s najbližima

objavljeno prije 4 godine

Ima li ičeg što više podsjeća na dom od mirisa svježe pečenih kolača i peciva? Okusi i arome čuvaju uspomene i podsjećaju na divne trenutke. Uz poruku #ostanidoma Dr. Oetker… više »

MLJAC

Irish coffe u par minuta

objavljeno prije 4 godine

Irish coffee je jedan od onih napitaka koje ćemo s veseljem popiti u nekom kafiću, no rijetko ćemo se odvažiti napraviti ga doma. E, pa u doba korone vrijeme je da naučimo razne stvari, pa… više »

RECEPTI

Uskrsni ručak za pet - janjetina s mladim krumpirom

objavljeno prije 4 godine

Janjetina s mladim krumpirom omiljena je poslastica za uskrsne blagdane - osim što je ukusna, mirisi koji se šire dodaju čaroliji još jednu nijansu. Evo i sjajnog recepta… više »

RECEPTI

Uskrsna pinca - recept za prste polizati

objavljeno prije 4 godine

Pinca je tradicionalni slatki uskrsni kruh koji je na svakom stolu u Hrvatskoj, a zovemo ga još i pogača, pinka ili simica. Uobičajeno se nosi u crkvu na… više »

RECEPTI

Slani veganski recepti za Uskrs

objavljeno prije 4 godine

Uskrsne slane palačinke Sastojci (za 10 palačinki): 1,5 šalica sojinog mlijeka, 1/2 šalice obične ili mineralne vode, 2 šalice brašna T-850, 1/4 žličice soli,… više »

MMMM

Slatki veganski recepti za Uskrs

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Pinca Sastojci: 1 kg glatkog brašna, 40 g svježeg kvasca, 200 g margarina, 220 g šećera, 1 vanilin šećer, prstohvat soli, pola žličice kurkume, 5 dl sojinog mlijeka,… više »

MLJAC

Veganski recepti za ljepši Uskrs

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Povrtna jaja Sastojci: za žuti dio: 1 - 2 mrkve, 1-2 žlice škrobnog brašna ili agar agar, 1 žličica biljnog margarina, dva prstohvata soli, 1,5 dl vode; za bijeli dio: 1… više »

MLJAC

Recept za pizzu od palente

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Rad od kuće, nastava s ekrana, zatvorenost u četiri zida i neizvjesnost oko toga koliko će dugo to sve potrajati svakako povećava razinu stresa kod svih, kaže HZJZ koji savjetuje ovo… više »

MMMM

#VinoZaDoma - nekih se stvari ne treba odreći nikada

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Za ljubitelje vina dobra vijest stiže iz Feričanaca. Novim projektom #VinoZaDoma poznata slavonska vinarija Feravino donosi okuse nove berbe iz linije Dika - i to direktno do kućnih vrata. Uz… više »

RECEPTI

Juha od mrkve i đumbira koja jača imunitet

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Sjećate li se kako su vas roditelji i bake uvijek tjerali da pojedete juhu? Malo djece voli juhe, naročito one s brdom sastojaka, no u ova doba vjerojatno ste i vi shvatili njihovu korist.… više »

skrolaj na vrh