Lifestyle GASTRO
ZGODNO

Nestlé lansirao prvu digitalnu kuharicu Vrtim Zdravi Film

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Nestlé je lansirao prvu digitalnu kuharicu Vrtim Zdravi Film, nastalu u suradnji s roditeljima, profesorima i osnovnoškolcima. Stvaranju jedinstvene kuharice pridružile su se i… više »

UPS! ;)

Tri kardinalne pogreške pri kuhanju

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Kuhanje nije jednostavno, iako se svima čini da jest - ima tolika količina raznoraznih masterchefova i sličnih emisija, stotina serija o kuhanju na televizijama i na tisuće snimaka na… više »

COOL

Meza je bezveze kad nema Zvijezda Pivoneze

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Neizostavan dio svakog druženja, proslave, gledanja tekme i chillanja oduvijek je hrana, a oni koji uz sve navedeno dodaju i dobro pivo, na popis će ubrojiti i novi proizvod iz Zvijezdine… više »

MLJAC

Indy&Pippa veganski sladoledi

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

bio&bio, domaći lanac trgovina na čijim se policama nalazi isključivo hrana s ekološkim certifikatom, predstavio je svojim kupcima nove veganske Indy&Pippa sladolede na… više »

MLJAC

Kako napraviti dobar prvosvibanjski roštilj

objavljeno prije 3 godine

Roštilj je hrvatska omiljena zabava u bilo kojem obliku, a naročito kad su nekakvi blagdani pri ruci (u ovom slučaju, Međunarodni praznik rada, ali može i Majmunovo, glavno da se… više »

CIGLICA

Franck Jubilarna - „Baš kao život“

objavljeno prije 3 godine

Franck je predstavio novu marketinšku kampanju za Jubilarnu kavu, popularnu Franck Ciglicu, kojom brojne potrošače želi potaknuti na uživanje u svakom trenutku dana, neovisno o… više »

SERIJE

Rudolphova pekarnica: mali pekari na 24Kitchen

objavljeno prije 3 godine

Uz proljeće koje dolazi na 24Kitchen, dolazi i nova emisija popularnog nizozemskog TV kuhara i majstora pekarstva, Rudolpha van Veena - „Rudolphova pekarnica: mali pekari". Ovaj put… više »

MLJAC

Kako napraviti finu pincu

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Kakav bi to bio Uskrs kad ne bi bilo pince, tradicionalnog slatkog uskrsnog kruha. Mora biti na svakome stolu u Hrvatskoj, a zovu je različito u raznim dijelovima zemlje: pogača, pinka,… više »

MLJAC :)

Znate li kakvog je okusa sreća?

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Za početak sitni zalogajčići, finger food na slavonski način, još ukusniji ako su od crne slavonske svinje fajferice. Čvarci, kulen, kulenova seka, švargl, kobasica, slanina,… više »

MLJAC

Danas je Dan tiramisua

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Talijanska novinska agencija ANSA ponosno je objavila da će se desert od mascarponea, kave i piškota slaviti ovaj vikend. Talijanima taj kolač očito pruža utjehu jer je u proteklih… više »

MMMM

Julius Meinl predstavlja vrhunsku Supreme kavu

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Što može biti bolje od kave na sunčanoj terasi omiljenog kafića? Julius Meinl Supreme kava! Ljubitelji vrhunske kave, espressa ili cappuccina obožavat će ovu 100% arabiku, premium… više »

MLJAC

Kulinarstvo u doba pandemije

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Pandemija koronavirusa ostavila značajan trag na kulinarske vještine Europljana - sve više vremena, stanovnici Starog kontinenta provode eksperimentirajući s receptima, a 65%… više »

ZNATE LI?

Zašto je dobar funkcionalni sok od cikle?

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Neobično, ali znakovito ime, Geisterküsse ili Poljupci duha, upućuju na njegovu namjenu - potpuno psihofizičko blagostanje. Ovaj je napitak sačinjen prema recepturi iz davnina. Pomno… više »

MLJAC

Purica s mlincima - sjajan božićni ručak

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Purica s mlincima u ovima je krajevima obično najbolji recept za božićni ručak, što naravno znači da svaka kuhar/ica ima neke svoje male tajne kako im ispao najbolje na… više »

MLJAC

Božićni kolačići u par minuta

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Ako nemate vremena ne samo za pečenje kolača, nego za dugotrajno miješanje tijesta i pravljenje kompliciranih krema, imamo rješenje. Želite li običan ali ukusan kolač od… više »

skrolaj na vrh